Goed nieuws! Geen bereidstellingsprovisie meer bij verlenging

Vanuit jullie als intermediairs hebben we verschillende signalen ontvangen met betrekking tot de offertevoorwaarden van de Florius Profijt drie + drie Hypotheek. We hebben hier goed naar geluisterd en gekeken met welke aanpassingen we het verschil kunnen maken voor onze klant. En we hebben goed nieuws: de bereidstellingsprovisie is inmiddels vervallen! Daarnaast werken we aan nog twee verbeteringen in de voorwaarden van de Florius Profijt drie + drie Hypotheek. Hierover volgt eind mei meer nieuws.

Verlengen zonder bereidstellingsprovisie

Per 9 maart is de bereidstellingsprovisie voor de Profijt drie + drie Hypotheek vervallen. We hopen dat we met deze aanpassing klanten tegemoet komen die overwegen hun offertegeldigheidstermijn met maximaal drie maanden te verlengen. Deze aanpassing geldt ook voor alle klanten met een lopende offerte die vanaf nu passeren. 

Nog twee verbeteringen gepland
Goed om te weten dat de volgende aanpassingen ook in de maak zijn. Eind mei volgt hierover meer informatie. 

Automatisch verlengen geldigheidsduur offerte

In de huidige situatie moet de klant de separate verlengingsovereenkomst tekenen om de geldigheidsduur te verlengen. Deze duur gaan we automatisch verlengen nadat de klant de offerte getekend heeft teruggestuurd.

Eenmalige annuleringskosten

Kosteloos annuleren kan tijdens de eerste geldigheidstermijn van 3 maanden. Als de klant na deze periode de offerte wil annuleren, dan betaalt hij nu nog 0,25% over de leensom per verlengde maand. Dit wordt eenmalig 1% over de leensom. 

Jouw feedback is voor ons ontzettend belangrijk. Hiermee blijven we onze producten vernieuwen en verbeteren om ons aanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten. Met deze aanpassingen hebben we een mooie stap gezet.