Loop mee met de Finance Run!

Florius sponsort de Finance Run 2019. De Finance Run is hét jaarlijks terugkerende sportieve en informele netwerkevenement voor professionals uit de financiële dienstverlening. De opbrengsten gaan ook dit jaar naar Stichting LEF. Wil jij meelopen op 6 september, neem contact op met je relatiemanager.


2018-09-07 15.25.41 (1).jpg


Florius komt in beweging voor LEF. Samen zetten we een bijzondere beweging in gang. We brengen jongeren  dichterbij een financieel zekere toekomst. Hebben ze eenmaal dat eigen huis? Dan beweegt een hypotheek van Florius met ze mee.

Over Stichting LEF

Deze stichting staat voor Leven En Financiën en heeft als doel om jongeren financieel bewuster te maken. Dat betekent dat ze jongeren helpen om meer te weten te komen over geld en hoe ze er slim mee om kunnen gaan. LEF doet dat door lessen te geven op ROC's. Die lessen worden gegeven door mensen die in de financiële dienstverlening werken, bijvoorbeeld bij een bank, een verzekeringsmaatschappij of als zelfstandig financieel adviseur. Omdat ze het belangrijk vinden dat jongeren kennis hebben over geldzaken, staan ze vrijwillig voor de klas. Voor meer informatie, check de website: www.lefnet.nl