​Een goed moment om uw variabele rente vast te zetten?

Heeft u een hypotheek bij Florius met een variabele rente? Daarmee heeft u een scherpe rente, maar een mogelijke rentestijging heeft direct invloed op uw maandlasten. Wilt u de zekerheid hebben van een scherpe rente én zeker zijn dat deze voorlopig gelijk blijft? Zet dan uw rente vast. Kosteloos en wanneer u wilt.

 

Profiteer direct van een scherpe vaste rente

Het kan interessant zijn om uw rente vast te zetten. Vergelijk hiervoor uw variabele rente van de laatste tijd eens met onze actuele rentetarieven en de algemene renteverwachtingen.

 

Zet uw variabele rente eenvoudig om

Als u besluit om uw rente de komende tijd vast te zetten of een limiet in te stellen, regelt u dit makkelijk en snel zelf op mijnFlorius. Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de renteontwikkeling, kunt u zich aanmelden voor onze rentemail. Wilt u meer informatie of hulp bij de overstap? Neem dan contact op met uw onafhankelijke hypotheekadviseur.

​​Houd uw variabele rente, maar met een limiet

Heeft u een RenteLimiet ingesteld? Dan kunt u het plafondpercentage veranderen zolang deze niet is omgezet naar een vaste rente en ook de rentevastperiode die u heeft aangegeven. Dit mag twee keer per jaar. Dit kost u niets. U kunt dit doen door het invullen van het mutatieformulier W​ijzigingsformulier RenteLimiet​.


Let op:

U kunt alleen gebruik maken van RenteLimiet indien u het formulier indient met​​​ de getekende hypotheekofferte. Als u al gebruik maakt van variabele rente, dan is het helaas niet mogelijk om nog te kiezen voor RenteLimiet.​​

Meer informatie over RenteLimiet​​