Hypotheekvorm wijzigen met mijnFlorius

​​​​Wijzig uw hypotheekvorm met mijnFlorius

Veel van onze klanten hebben een aflossingsvrije hypotheek​ en dat brengt risico's met zich mee. Aan het einde van de looptijd moet dit volledige bedrag afgelost worden. Lukt dat niet, dan blijft er een restschuld over. Als u dat wilt voorkomen, dan is het slim om nu al in actie te komen door extra af te lossen of door de hypotheekvorm te wijzigen ​van aflossingsvrij naar annuitair of lineair​. Dit kunt u nu regelen via mijnFlorius. Met wijzigen aflosvorm kunt u nu altijd en overal de omzetting regelen. De keuze is direct zichtbaar en u kunt zien wat het betekent voor uw maandbedrag op korte en lange termijn.


Altijd inzicht in uw hypotheekgegevens

We horen vaak dat klanten steeds vaker zelf keuzes willen om meer grip en zekerheid te krijgen op hun financiële situatie. Met deze functionaliteit in mijnFlorius​ wijzigt u in een paar overzichtelijke stappen uw aflosvorm. In een eigen veilige online omgeving. Zo regelt u het eenvoudig en kunt u meteen zien wat het betekent voor uw maandlasten.​

​​​In een oogopslag zien wat uw keuze betekent als u uw hypotheekvorm wijzigt:

  • Uitleg vinden over de mogelijkheden
  • Direct uw nieuw maandbedrag zien, met behoud van einddatum en rentecontract.
  • Direct bevestiging ontvangen in uw postvak


MijnFlorius

Bent u al klant? Dan kunt u natuurlijk direct gewoon gebruik maken van mijnFlorius. 24 uur per dag online uw hypotheekgegevens inzien, be​​rekeningen maken en uw hypotheekzaken online regelen.


Inloggen mijnFlorius 

Vraag mijnFlorius aan 

Terug naar nieuwsberichten