Bedrijfsgegevens Florius

Florius is een handelsnaam van ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. Het hoofdkantoor van Florius is in Amersfoort, aan de Computerweg 8, en is te bereiken op 033 - 752 5000.​ ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. is een onderdeel van ABN AMRO Bank N.V​.


ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. biedt hypothecaire leningen aan en bemiddelt in verzekeringsproducten en consumptief krediet. Verder kan ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. optreden als uitvoerder van effectendiensten.


Florius is een gevolmachtigd agent voor onder meer ABN AMRO Verzekeringen N.V. (AAV) en SRLEV N.V. (SRLEV N.V. biedt verzekeringen aan onder de naam Reaal Levensverzekeringen), waardoor zij onder andere de bevoegdheid heeft om overlijdensrisicoverzekeringen onder eigen naam te verkopen. Florius heeft hiervoor een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

 

Voor AAV kan Florius zelf nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen accepteren, administreren, premies incasseren en uitkeringsverzoeken behandelen. Voor Reaal accepteert Florius geen nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen meer. Florius biedt de overlijdensrisicoverzekeringen aan via een tussenpersoon.​


Meer informatie over ABN AMRO Hypotheken Groep

ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). AFM Registratie: 12000025.

Lees meer over de ABN AMRO Hypotheken Groep op www.abnamrohypothekengroep.com
ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. is gevolmachtigde agent handelend onder de naam Florius.

Handelsregister Kvk Amersfoort, nr. 08024285
BTW-identificatienr: NL8006.00.290.B01​

Adresgegevens Florius

Bezoekadres: 
Computerweg 8
3821AB Amersfoort


Postadres:

Florius

Postbus 1700

3800 BS Amersfoort

Telefoonnummer: 033 - 752 5000​


​Contact met persvoorlichting

​Journalisten en redacteuren kunnen contact opnemen met de afdeling Persvoorlichting: 033 - 750 4684.

 

Meer over Florius

Wie i​s Florius?

Historie

Visie Florius

Vermogensbeheerders​​​​​​