​Onbezorgd wonen met een​ Florius hypotheek

Wonen doet u iedere dag. Uw huis moet dan ook een plek zijn waar u zich veilig voelt. Vrij van (geld) zorgen. Een goede hypotheek helpt daarbij. Maar wat is goed? Hoe kiest u uit het enorme aanbod de hypotheek die bij u past? En moeten hypotheken echt zo ingewikkeld zijn?

 

Om met het laatste te beginnen: Florius vindt van niet. Een hypotheek is een lastig product, maar dat is geen reden om het extra ingewikkeld te maken. Zeker niet als u bedenkt dat een hypotheek waarschijnlijk de grootste financiële beslissing in uw leven is. Florius maakt hypotheken begrijpelijk. Florius hypotheken zijn alleen verkrijgbaar bij onafhankelijke hypotheekadviseurs​ die hun vak verstaan en u helpen om het complete aanbod te overzien. Onze hypotheken herkent u aan een scherpe rente en misschien wel het allerbelangrijkste: heldere, flexibele voorwaarden. Duidelijke voorwaarden en als het even kan simpel verwoord. Zodat het niet alleen duidelijk is voor de hypotheekadviseur, maar ook voor u.

​Wij vinden dat hypotheken met u moeten meebewegen. Want een hypotheek is een lening voor dertig jaar. En geen enkel leven staat dertig jaar vast. U krijgt een partner of wordt partner. U krijgt ontslag of opslag. U begint een gezin of u begint voor uzelf. Al die gebeurtenissen kunnen invloed hebben op uw hypotheek.

 

Wij doen er alles aan om te voorkomen dat u uw handtekening zet onder iets dat u niet (volledig) begrijpt. En we zetten alles op alles om te zorgen dat u de hypotheek krijgt die bij u past. Nu én bij alles wat u gaat meemaken in de komende dertig jaar.

 

Meer over Florius

Wie is Florius?

Historie

Bedrijfsgegevens

Vermogensbeheerders​​