Uw partner machtigen voor mijnFlorius

Met een machtiging is het voor twee hypotheekhouders heel gemakkelijk om zelf wijzigingen voor de hypotheek door te geven in mijnFlorius. Van een bouwdep​ot opheffen tot variabele rente omzetten en van extra aflossen​ tot het correspondentieadres wijzigen: u regelt het eenvoudig online bij Florius. En verandert er iets in uw persoonlijke situatie waardoor u het liever toch zelf in de hand heeft? De machtiging maakt u met één e-mail naar service@florius.nl weer ongedaan.

Bekijk wat u zelf kunt regelen met mijnFlorius 


​Snel en makkelijk online wijzigen doorgeven in uw Florius hypotheek

Ook als uw lening op twee namen staat, geeft u wijzigingen eenvoudig door via mijnFlorius. U heeft dan wel een machtiging nodig van uw partner. Zo weten we zeker dat u het beiden eens bent met de aanpassing. Staat de lening alleen op uw naam? Dan hoeft u verder niets te doen en kunt u direct aan de slag met mijnFlorius. ​


 


​Zo regelt u een machtiging voor mijnFlorius

Met een machtigingsformulier​ geeft één van u beiden de ander toestemming om online wijzigingen in uw hypotheek door te geven via mijnFlorius. Op het moment dat we uw machtigingsverzoek ontvangen, krijgt u een bevestiging. Na ongeveer vijf werkdagen is de machtiging actief. U ziet dit in mijnFlorius. Een machtingsaanvraag moet altijd ondertekend zijn. Daarom is het niet mogelijk om een digitale versie te sturen. Wanneer u een tweede account aanmaakt, kunt u allebei wijzigingen doorgeven. Ook dan heeft u een machtiging van uw partner nodig.


Machtiging ongedaan maken

Uw machtiging kunt u op elk moment weer intrekken. Neem daarvoor contact op met een medewerker van Florius:

033 - 752 50 00. We helpen u graag op werkdagen van 08:30 uur tot 21:00 uur. Of stuur uw verzoek per e-mail aan Florius. We zetten de machtiging direct stop en sturen een bevestigingsmail naar het adres dat u heeft opgegeven in mijnFlorius. Op uw verzoek sturen we de bevestiging naar een ander e-mailadres.


Teruggeven van de machtiging

Als u bent gemachtigd, kunt u de machtiging ook weer teruggeven. U regelt het in mijnFlorius, per e-mail of telefonisch met een mederwerker van Florius. 


Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met een medewerker van Florius: 033 - 752 50 00. We helpen u graag op werkdagen van 08.30 uur tot 21.00 uur. Of stel uw vraag per e-mail: service@florius.nl.​