​Nieuwe profielfondsen binnen uw beleggingshypotheek

U heeft een Florius beleggingshypotheek. U bouwt met beleggen vermogen op om uw hypotheek (gedeeltelijk) af te lossen. Dus u bent een belegger. Maar… de ene belegger is de andere niet. Maakt u zich zorgen als de beurskoersen dalen? Of houdt u juist wel van een beetje spanning? Met ABN AMRO Profielfondsen kunt u binnen uw hypotheek beleggen zoals u dat wilt.

 

Altijd een Profielfonds dat bij u past

Er zijn zes Profielfondsen: voor de belegger die risico’s zo veel mogelijk uit de weg gaat, voor de belegger die graag het avontuur opzoekt, en alles wat daar tussenin zit. Heeft u (samen met uw hypotheekadviseur) gekozen voor het risicoprofiel dat bij u past? Dan gaan de beleggingsexperts van ABN AMRO voor u aan de slag. Zij houden de markt voortdurend in de gaten en zorgen ervoor dat uw Profielfonds bij u blijft passen. Lees meer informatie hierover in de brochure.

 

Vraag uw hypotheekadviseur om advies

Wilt u weten of ABN AMRO Profielfondsen iets voor u zijn? Neem contact op met uw hypotheekadviseur. Hij kan u ook helpen om te bepalen of beleggen nog de beste optie voor u is.

​Hoe switcht u naar ABN AMRO Profielfondsen? 

Stap 1 Vragenlijst

Bepaal wat voor belegger u bent. Vul de vragenlijst risicoprofiel in, tel de scores bij elkaar op en u ziet welk risicoprofiel bij u past.

 

Stap 2 Mutatieformulier

Vul (samen met uw hypotheekadviseur) mutatieformulier 3 ‘Wisselen beleggingsfondsen’ in. Kies onder Opbouwfondsen voor ABN AMRO Profielfondsen.

 

Stap 3 Formulieren opsturen

Stuur de ingevulde vragenlijst en het mutatieformulier naar Florius, postbus 1700, 3800 BS Amersfoort.

​Samengevat

  • Op eenvoudige wijze beleggen
  • Beleggen volgens uw risicoprofiel
  • Actief fondsbeheer door beleggingsexperts    

Let op

  • Beleggen brengt kosten met zich mee. U betaalt verkoop- en aankoopkosten als u switcht naar een ander fonds, dus ook naar de ABN AMRO Profielfondsen. De verkoopkosten en aankoopkosten bedragen 0,5%.
  • Overige kosten vindt u in de brochure van ABN AMRO Profielfondsen.
  • Stapt u over naar een ander profielfonds of wijzigt uw risicoprofiel? Dat kan effect hebben op het rendement dat u behaalt op uw beleggingen.
  • Meer informatie over de risico’s en kenmerken leest u op de website van ABN AMRO.
  • Lees ook Essentiële Beleggers Informatie van het beleggingsfonds

Meer informatie

​Meer informatie over de ABN AMRO Profielfondsen staat op abnamro.nl​

 ​

Essentiële Beleggers Informatie

U vindt de Essentiële Beleggers Informatie per profielfonds op de website van ABN AMRO onder het kopje beleggersinformatie.