Onafhankelijk advies bij Florius

Een hypotheek afsluiten is waarschijnlijk de grootste financiële beslissing in uw leven. Florius werkt bewust samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Onafhankelijke hypotheekadviseurs helpen u de hypotheek vinden die het beste bij u past.​ Ook als u uw huidige hypotheek wilt oversluiten of als u een aanpassing wilt op uw Florius hypotheek kunt u voor vragen terecht bij een onafhankelijke hypotheekadviseur. 

 

Het belang van hypotheekadvies

Voor u is het belang om een bewuste en juiste keuze te maken bij deze belangrijke financiële beslissing. Samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur brengt u uw financiële en persoonlijke situatie, en woonwensen goed in kaart. En worden uw mogelijkheden besproken. Hypotheekadviseurs kennen de wet- en regelgeving goed, kennen het complete aanbod van geldverstrekkers en zetten de voorwaarden voor u op een rijtje. Zo ziet u welke hypotheken goed aansluiten op uw persoonlijke en financiële situatie.

Meer over de aanvraag hypotheekofferte bij Florius 

Kosten hypotheekadvies: betaalt u voor advies? 

U betaalt zelf de onafhankelijke hypotheekadviseur voor het advies en de bemiddeling voor de hypotheek. Dit kan met een uurtarief of tegen een vast bedrag. We raden u aan hierover zelf informatie in te winnen, voordat u een hypotheekadviseur kiest. 

 

Een hypotheek voor nu en straks

Heeft u een hypotheek afgesloten, dan is het verstandig om deze goed te onderhouden. Er kan tenslotte veel veranderen in dertig jaar. Bijzondere gebeurtenissen in uw leven kunnen invloed hebben op uw hypotheek. Gaat u bijvoorbeeld trouwenscheidenverbouwen of raakt u uw baan kwijt? Ook dan is het verstandig om hypotheekadvies te vragen. Uw hypotheekadviseur weet waar u rekening mee moet houden en denkt met u mee in onverwachte situaties.​

 

Vind een hypotheekadviseur

Wilt u een hypotheek afsluiten, uw huidige hypotheek oversluiten of een aanpassing op uw huidige Florius hypotheek? Neem dan contact op met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Er is er altijd een bij u in de buurt. Of zoek online een onafhankelijke hypotheekadviseur.


Meer informatie​

Stappenplan hypotheek afsluiten

Eerste huis kopen 

Uw hypotheek oversluiten 

Einde economische looptijd van de hypotheek ​