Florius zorgt ervoor dat de getoonde rentes in de tabel zo betrouwbaar en actueel mogelijk zijn. Als de rentes onverhoopt (tijdelijk) niet juist zijn, is Florius niet aansprakelijk als u hierdoor schade lijdt. 


Florius hanteert een verschil in het rentetarief voor de Annuïteiten Hypotheek en Lineaire Hypotheek ten opzichte van niet direct aflossende hypotheken. De rentetarieven voor de Annuiteiten Hypotheek en de Lineaire Hypotheek liggen lager dan de tarieven van overige hypotheekvormen.

 

Meer informatie over variabele rente en rentevastperiodes vindt u op onze pagina over rentevormen.

​​Bent u al klant bij Florius?

Dan is er mogelijk voor u een andere tabel van toepassing omdat de risicoklassen zijn gewijzigd. Deze veranderen namelijk als de markt verandert. Op de pagina risicoklasse​ vindt u een overzicht van de verschillende risicoklassen van de afgelopen jaren. Hier kunt u zien welke risicoklasse voor u geldt.

 

Hypotheekrente overige Florius producten

Snel de actuele hypotheekrente opzoeken? De rentestanden van de verschillende Florius producten vindt u hieronder. Welke hypotheekrente voor uw situatie geldt, hangt onder andere af van uw voorwaardenpakket. Staat uw product er niet tussen? Neem dan contact op met onze afdeling Advies & Service.

 

Florius hanteert een verschil in het rentetarief voor de Annuïteiten Hypotheek en Lineaire Hypotheek ten opzichte van niet direct aflossende hypotheken​. Dit ziet u terug in onderstaande rentebladen.

 

​​Variabele rente vastzetten​

Kosteloos overstappen van variabele naar vaste rente regelt u direct bij Florius. U spreekt dan een zogenaamde rentevastperiode af. Dat betekent dat het rentepercentage tijdens de afgesproken periode niet stijgt of daalt, zolang uw hypotheek verder niet wijzigt.

 

Regel het direct met mijnFlorius

Via mijnFlorius kunt u uw variabele rente gemakkelijk en snel omzetten naar een vaste rente.

 

​Geen mijnFlorius account?

Vul dan het omzettingsformulier​ en stuur deze naar Florius.

​Renteverwachting

Benieuwd wat de renteverwachting is voor de korte of lange looptijd? Elke twee weken geven wij onze eigen visie.

 

​Mee​r informatie over risicoklassen

Wilt u meer weten over risicoklassen? Bekijk dan onze uitleg over risicoklassen, een aantal voorbeelden van risicoklassen​ of neem contact op met uw hypotheekadviseur.

 

Actuele hypotheekrente per e-mail

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de actuele hypotheekrente? Schrijf u dan nu in voor de rentemail van Florius.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact​ op met de afdeling Klant & Service: 033 - 752 50 00. We helpen u graag op werkdagen van 08:30 uur tot 21:00 uur. Of stel uw vraag per e-mail aan Florius.​