​Wie is Florius?

Florius is een gespecialiseerde hypotheekverstrekker. Wij bieden moderne en flexibele hypotheekoplossingen tegen uitstekende voorwaarden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een veelzijdig pakket aan woongerelateerde financiële producten. Kortom, met Florius biedt u uw klanten de zekerheid van zorgeloos wonen. Nu en in de toekomst.

 

Ruim 60 jaar ervaring

Met meer dan zestig jaar ervaring als hypotheekverstrekker, heeft Florius een vooraanstaande positie op de Nederlandse markt verworven. Vanuit een betrouwbare, betrokken en prijsbewuste benadering, streven we naar onbezorgd wooncomfort voor al onze klanten. Daarbij besteden we ook veel aandacht aan slimme, nieuwe hypotheekoplossingen. Om dit mogelijk te maken werkt Florius intensief samen met ruim 3.500 onafhankelijke adviseurs. Een waardevol netwerk waarvan u deeluitmaakt. 

​Visie

Wij zijn overtuigd van de waarde die het intermediair toevoegt in de financiële markt. Want bij het onafhankelijk intermediair kan de consument terecht voor het beste advies. Daarom kiest Florius onvoorwaardelijk voor het intermediair en bouwt samen aan bestendige lange termijn relaties. Daarbij koppelt Florius ervaring aan innovatiekracht, zodat een gedegen onafhankelijk advies van u, als intermediair, altijd vertaald wordt in de meest persoonlijke hypotheekoplossing van Florius.          

 

Missie

Florius is de betrouwbare partner die als geen ander haar deskundigheid op het gebied van hypotheken en woongerelateerde financiële producten met een goede prijs kwaliteit verhouding weet te vertalen. Producten en diensten van Florius stellen het intermediair in staat zorgeloos wonen mogelijk te maken voor zijn klanten.  

Bedrijfsgegevens​

Florius is een handelsnaam van ABN AMRO Hypotheken Groep B.V., gevestigd te (3824MX) Amersfoort aan de Computerweg 8.

 

ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. treedt op als aanbieder van hypothecaire leningen, bemiddelaar van verzekeringsproducten en consumptief krediet. Verder kan ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. optreden als uitvoerder van effectendiensten.

 

Meer informatie

ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). AFM Registratie: 12000025.

 

Lees meer over de ABN AMRO Hypotheken Groep op www.abnamrohypothekengroep.nl

 

ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. is gevolmachtigde agent handelend onder de naam Florius.

 

Handelsregister Kvk Amersfoort, nr. 08024285

BTW-identificatienr: NL8006.00.290.B01