Florius krijgt voor het vierde jaar op rij een 5-sterren rating van MoneyView

Florius heeft voor het vierde jaar op rij de maximale score van MoneyView gekregen van haar Profijt twaalf Hypotheek. Dit product scoort ook nu weer voor alle drie de hypotheekvormen (annuïteit, lineair en aflossingsvrij) vijf sterren. Weer een mooie erkenning.

‘‘Ten behoeve van de ProductRating Voorwaarden zijn 54 annuïteiten-, 51 lineaire en 52 aflossingsvrije hypotheken onderzocht. Voor zowel annuïteitenhypotheken als lineaire hypotheken is gekeken naar 121 leningvoorwaarden uit de MoneyView ProductManager. Bij aflossingsvrije hypotheken betreft het 118 leningvoorwaarden.’, aldus het rapport van MoneyView. Meer informatie over de rating kun je lezen in het Special Item.

Karin Polman, directeur van Florius: ‘We zijn ontzettend trots op deze prachtige rating van MoneyView. Het laat zien dat wij jaar in jaar uit het best mogelijke product voor onze klanten bieden. Wij zijn dankbaar dat dit door een onafhankelijke partij als MoneyView wordt gewaardeerd met een 5-sterren rating’.


Wat betekent een 5-sterren rating?

MoneyView biedt met de ProductRating een beoordelingssysteem om de kwaliteit van producten ten opzichte van de concurrent snel inzichtelijk te maken. In een waardering van 1 tot en met 5 sterren wordt inzichtelijk hoe competitief een product op dit moment is op, door de markt aangegeven, essentiële kenmerken. De score 5-sterren is het hoogst haalbare.


Over MoneyView

MoneyView is een financieel onderzoekscentrum. Zij doen ieder jaar onderzoek naar de voorwaarden en tarieven van banken en verzekeraars, financieel adviseurs, pensioenadviseurs, accountants en vergelijkers. Met transparante criteria die voor iedere deelnemer (geldverstrekker) gelijk zijn. De ProductRating van MoneyView is 100% onafhankelijk. Criteria en wegingsfactoren zijn vooraf door MoneyView bepaald op basis van eigen visie op en inzicht in de markt.


Meer informatie

Kijk op de site van MoneyView