[8 maart 2022] Vandaag introduceren wij de Ondernemersdesk voor adviseurs. De nieuwste Plus voor jou. Met deze introductie willen we het jullie makkelijker maken om hypotheken voor woningen van ondernemers te regelen. De specialisten van de Ondernemersdesk beoordelen zélf het inkomen van de ondernemer. Hierdoor kan je snel duidelijkheid geven aan de ondernemer met woonplannen.
Bij Florius is één op de vijf hypotheekaanvragen afkomstig van ondernemers. Dit laat zien dat het een enorm grote markt is. Vaak is het beoordelen van het inkomen van een ondernemer complexer dan voor iemand in loondienst. Wanneer een ondernemer een hypotheek aanvraagt, is er vaak meer mogelijk dan men denkt. Een beetje hulp en expertise is dan geen overbodige luxe. Met de Ondernemersdesk kan je sparren over de zakelijke cijfers, de hypotheekaanvraag en over de vaststelling van het toetsinkomen. Een hypotheekaanvraag voor een ondernemer is namelijk echt specialistenwerk. Dan is het een enorme plus dat wij deze kennis en kunde zelf in huis hebben. Op deze manier helpen wij jou om maatwerk te leveren aan de ondernemer.
Paul Staps, manager Intermediaire Verkoop en Jan-Christiaan, gespecialiseerd in hypotheekaanvragen van ondernemers, vertellen je alles over de mogelijkheden die we bieden als je klant ondernemer is. Want ja, ook ondernemers maken woonplannen. Deze nieuwe Plus gaat jouw werk makkelijker maken…..en je adviesgesprek succesvoller.
Om je meteen wegwijs te maken in de afhandeling van ondernemersaanvragen, raden wij je aan om onze twee webinars over dit onderwerp terug te kijken. De één gaat over de manier waarop Florius het zakelijk inkomen beoordeelt, ook bij complexere aanvragen. En de ander over het aanleveren van stukken en de nuttige tips om deze in één keer goed aan te leveren. Zo heb jij snel duidelijkheid voor jouw klant, de ondernemer. Per webinar investeer je hooguit 3 kwartier (bijvoorbeeld tijdens de lunch) en ben je helemaal bij. Een échte Plus voor jou en natuurlijk ook voor je klant.

Beoordeling zakelijk inkomen

Aanleveren stukken en nuttige tips

Onze specialisten zijn ook echt ónze eigen specialisten. Samen vormen ze onze Ondernemersdesk en helpen ze jou verder.