Nieuwste Plus: Meer ruimte voor maatwerk

 

 

[13 oktober 2021] - Even het geheugen opfrissen: wat is de Plus ook alweer? Een Plus kan een slimme service zijn, een nieuw product of een aantrekkelijke korting. Plussen maken jouw werk makkelijker en je gesprekken succesvoller. Vorig jaar introduceerden we de eerste Plus over duurzaamheidskorting. En sinds deze week hebben we een nieuwe Plus: “Meer ruimte voor maatwerk”. Want nieuwe woonplannen vragen soms om specifieke oplossingen. Benieuwd hoe we je kunnen helpen? Collega’s Paul Staps en Nancy Groen praten je graag bij in de nieuwste Pluscast.

 

 

 

Wij helpen jou met maatwerk

Heb je een aanvraag die je eerst even wil voorleggen? Dan ben je bij Florius aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee. Zonder in te leveren op de snelheid en zorgvuldigheid waar we om bekend staan. Je kan je zaak voorleggen via de voobespreekmodule op mijnFAN en natuurlijk via ons vernieuwde Explain formulier. Meer informatie is te vinden op FAN.

 

Oktober campagnemaand

In oktober staat bij ons het thema ‘ruimte’ in de breedste zin van het woord centraal. Maandag 11 oktober startte ook de campagne “Ruimer wonen”. We richten ons met deze campagne op potentiële huizenkopers en laten hen op inspirerende wijze verschillende mogelijkheden zien en horen om ruimer te wonen in een volgende woning. Bijvoorbeeld door anders naar je nieuwe woning te kijken en de mogelijkheden te zien van een uitbouw, opbouw of een andere indeling. We zijn de komende tijd op de radio te horen en online goed zichtbaar.
Natuurlijk denken we ook aan onze bestaande klanten. Zij kregen deze week de nieuwsbrief ‘Wonen is…’ waarin we tips en inspiratie geven voor meer ruimte in je eigen huis. Want niet iedereen kan of wil verhuizen. Neem zelf ook eens een kijkje op het inspiratieplatform.