Persoonlijk contact met jou als adviseur, daar geloven we in bij Florius. Een snelle reactie op een hypotheekaanvraag, even kunnen sparren, het leveren van maatwerk… het zijn belangrijke Plussen van het werken met Florius. Maar die Plussen kunnen we het beste waarmaken als we zoveel mogelijk persoonlijk contact met elkaar hebben.

Dat geldt voor het contact dat je hebt met je relatiemanager maar ook voor het contact dat je hebt met de acceptanten. Zo vinden we samen de maximale mogelijkheden voor jouw klant en heeft jouw klant zo snel mogelijk zekerheid.

De nieuwe Plus van Florius luidt dan ook niet voor niets: ons team = jouw team.

Ons team = jouw team betekent dat jij een eigen acceptatieteam hebt, dat jouw aanvragen behandelt. Dat maakt onze samenwerking nog prettiger en persoonlijker. En het spreekt voor zich dat die korte lijntjes het makkelijker maken om snel te schakelen.

Op de contactpagina’s op FAN (inloggen nodig) tref je alle acceptatieteams aan. In de e-card van je relatiemanager (d.d. 29 november 2022) zit de link naar je eigen team (inloggen nodig). We stellen ze graag aan je voor met een foto en een persoonlijke quote (inloggen nodig). Zo leer je ze een beetje kennen. En als een acceptant uit je team naar je belt, herken je dit voortaan aan het telefoonnummer 033-7504050. Dat is wel zo fijn.

Vragen? Neem contact op met je relatiemanager. Hij/zij helpt je graag!