​Beëindigen beleggersrekeningen bij a.s.r.

a.s.r. stopt met haar bancaire dienstverlening en beëindigt daarom alle beleggersrekeningen. Een deel van deze beleggingsrekeningen is verpand aan een hypotheek van Florius.

Klanten informeren?

a.s.r. heeft haar klanten op 08-01-2020 geïnformeerd. Op 15-01-2020 zal a.s.r. haar klanten benaderen over de mogelijkheden de a.s.r. beleggingsrekening voort te zetten.

Voor klanten die hun beleggersrekening voortzetten bij de door a.s.r. geselecteerde partij, verandert er niets aan de voorwaarden of constructies van de Florius hypotheek. Jij hoeft hier als adviseur niets voor te doen.


Voor klanten die hun beleggersrekening niet voortzetten bij de door a.s.r. geselecteerde partij, kun je de hypotheek omzetten via het reguliere proces. a.s.r. houdt rekening met een opzegtermijn van minimaal 1 kwartaal. Vanaf 15 april 2020 is het niet langer mogelijk om een beleggingsrekening bij a.s.r. aan te houden. 

Vragen?

Op FAN vind je een uitgebreide Q&A. Heb jij of heeft je klant nog vragen, neem dan contact op met a.s.r. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 17.30 uur op (030) 278 278 2.