Energiezuiniger wonen? Leer van de ervaringen van anderen!

Overweegt jouw klant om in de toekomst energiebesparende maatregelen te treffen? Zoals HR++ glas, spouwmuurisolatie of een warmtepomp? Maar wil hij eerst weten hoe anderen het hebben aangepakt? Om hierbij te helpen, organiseert Florius samen met de Nationale Duurzame Huizenroute 30 thematours door het hele land.

 

Tijdens deze thematours bezoekt je klant een duurzaam huis bij hem in de buurt. Hij krijgt een rondleiding en kan de bewoners het hemd van het lijf vragen over energiezuinig wonen en hoe zij dat doen. Welke maatregelen hebben zij genomen? Wat levert het hen op? En heel belangrijk: hoe hebben ze dit aangepakt?

2019-NDHR-08-vierkant.jpg

Platform voor duurzaam wonen

Kan je klant niet deelnemen aan een thematour? Niet getreurd. Op de website van de Nationale Duurzame Huizen Route lezen ze het hele jaar door ervaringen van huiseigenaren. Vragen stellen kan ook altijd, gewoon via de mail. Hebben ze een specifieke vraag over een bepaalde maatregel of type woning? Dan kunnen ze zoeken op bouwjaar, type woning en kenmerk. 

 

Over de Nationale Duurzame Huizen Route
De Nationale Duurzame Huizen Route is een platform voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam wonen. Op de website vind je huiseigenaren met een duurzame woning die graag hun ervaringen delen. Naast de thematours die in het voorjaar georganiseerd worden, is er op zaterdag 2 en zaterdag 9 november 2019 de Nationale Duurzame Huizen Route.