Op de hoogte | Paul Staps

30 augustus 2019, Florius FANmail

Afbeelding Paul Staps.png

Welkom terug!

Vorige week zat je misschien nog met een fijn glas aan de Middellandse Zee, of met een goed boek in de voortent. En nu zit je ongetwijfeld weer vol nieuwe energie op kantoor. Klaar om klanten blij te maken met goed financieel advies. Welkom terug zou ik zeggen! Wat ik altijd fijn vind na zo'n zomerperiode als ik weer terug op kantoor ben? Om een vliegende start te kunnen maken. Nou, om die reden hebben we voor jou deze zomer niet stilgezeten!

 

Zoals je in onze campagne 'Zomermodus AAN' op LinkedIn al kon zien, hebben we deze zomer niet alleen 'op de winkel gepast'. We hebben juist ook enkele services en diensten geoptimaliseerd. Een goed voorbeeld is de nieuwe Kredietgids die binnenkort live gaat. Die is mede op jullie verzoek compleet vernieuwd! Alle acceptatienormen vind je straks terug in één document. Zo kun je direct moeiteloos vinden wat jij nodig hebt. Overzicht dus! Vinden we zelf ook fijn.

 

Ook hebben we gewerkt aan onze efficiëntie. Het vervangen van de werkgeversverklaring, door een koppeling met de brondata van het UWV, deden we natuurlijk al. Ook is de financieringsopzet bij verhoging komen te vervallen. Deze wordt nu automatisch gegenereerd en toegevoegd. Resultaat? Minder stukken. En dat is iets waar we blijvend stappen in willen nemen. Voor een vloeiender proces.

 

Wat ook fijn is als je terug bent, is om te weten welke thema's onder je klanten leven. Verderop in de FANmail geven we je daarom in 'Verbouwen, Verduurzamen en Verzilveren' een update over deze drie populaire onderwerpen. Neem bijvoorbeeld de nieuwe subsidies van de overheid voor woningisolatie. Mooi, extra 'verduurzamingshaakje' voor in je adviesgesprek.

 

Heb ik nog een laatste nieuwtje voor je, namelijk een aantrekkelijk rentetarief vanaf 2,35% op 30 jaar vast. Waarmee we een antwoord bieden op de toenemende vraag naar hypotheken met een lange rentevastperiode. Ik hoop dat onze efforts je een vliegende start bezorgen, voor komende maanden.

 

Goede zaken!

 

Paul