Op de hoogte | Paul Staps

3 december 2019, Florius FANmail

20191104 - Op de Hoogte.jpg

De S van Service

Het overkwam mij vorig jaar. Mijn kookplaat begaf het vlak voor de kerstdagen. Grote paniek, want ja, de fabrikant kon pas ná de feestdagen langskomen.. Gelukkig zit er in mijn dorp een ondernemer waar ik geregeld kom. Hij toonde begrip, begreep de urgentie en schoot te hulp. Binnen no time had ik een vervangende kookplaat. Kerstdiner gered.

 

Wat ik hiermee wil aangeven is dat hij er voor mij was op het moment dat ik hem nodig had. En dat die één op één relatie voor mij doorslaggevend was. Tuurlijk, digitale ontwikkelingen als 'verhogen zonder stukken' helpen enorm, maar nemen niet die menselijke factor weg. Mensen maken het verschil met hun creativiteit, oplossingsgerichtheid en bovenal, hun persoonlijk contact. Al helemaal bij hypotheekadvies.

 

De menselijke factor blijft dus essentieel. Digitalisering van de hypotheekmarkt brengt daar wat mij betreft geen verandering in. Sterker nog, als processen straks soepeler en efficiënter verlopen, ligt er juist meer focus op de persoonlijke aandacht. Hypotheekadvies blijft immers een combinatie van maatwerk én je klant het vertrouwen geven dat hij de beste keuzes heeft gemaakt. Jouw invulling aan het 'persoonlijke' maakt je daarbij onderscheidend.

 

Om jou dat te kunnen laten doen, zorgen wij als Florius ervoor dat alles werkt. Loopt. Het doet. En met de dag beter wordt. Wij bieden jou de 'tools' voor een adviesgesprek dat helemaal anno 2020 is. Jij biedt het persoonlijk contact. Florius er voor jou.

 

Kijk naar mijn kookplaat avontuur. Precies zo. Door de goede service van de lokale ondernemer ben ik er het afgelopen jaar een stuk vaker geweest. Hij heeft mij toch uit de brand geholpen. Juist daardoor gun ik hem een goede business. Dat is de iets hogere prijs die ik hiervoor betaal meer dan waard.

 

Goede zaken!

 

Paul