​Slimmer surfen dankzij onze service


Misschien zit het in ons DNA, maar wij geloven dat veel zaken efficiënter kunnen. Wij hebben een paar oplossingen bedacht waardoor de klant minder stukken hoeft aan te leveren.


FLO19-022_Post-03_achterkant-02.jpg


Brondata direct uit bestaande systemen

Florius is een van de actieve partners en initiatiefnemer in samenwerkingsverband 'Handig!'. Het eerste wapenfeit van Handig! is het vervangen van de werkgeversverklaring door een koppeling met het UWV. Florius zet binnenkort een belangrijke eerste stap in het instant verstrekken van hypotheken bij verhogingen op basis van brondata. Dit gaat ook interessant zijn voor klanten die willen verduurzamen.

De waarde van een huis in je inbox

Wij accepteren Calcasa. Dit is een laagdrempelig alternatief voor een taxatierapport van bestaande eengezinswoningen, appartementen en financieringen tot 90% van de marktwaarde. Er hangen wel een aantal eisen aan vast, zo moeten er bijvoorbeeld genoeg vergelijkbare onderpanden zijn.

Extra service voor ondernemers

Er is een aantal goedgekeurde rekenexperts die een 'Inkomensverklaring Ondernemer' tegen betaling maken. Maar ook Florius mag het toetsinkomen vaststellen volgens het toetskader van NHG. Alle documenten zijn dan meteen bij Florius in huis en de ondernemer kan weer door met zijn of haar eigen zaak.

Knap handig!

Blij met ons? Dat horen we graag.