Collage.jpg

Nieuwsbericht 28 maart 2019

Kijk hier de livestream terug van Florius @ SEH-Lentecongres

Alles dat je wil weten over de Florius Verduurzaam Hypotheek, verteld door de experts zelf op de dag van het congres! Kijk nu de live registratie terug van alle Florius bijdrages aan het SEH-Lentecongres van 20 maart, met daarin: de PE-Masterclass van Reinier van den Berg, het Partnercollege van Paul Staps en Mark Zaal, en de interviews met de betrokkenen vanuit de Florius stand. Veel kijkplezier!

Kijk: de Florius Verduurzaam Hypotheek in vogelvlucht

Wij vroegen Florius medewerkers, waaronder Directeur Karin Polman, naar de achtergrond en verdere ins & outs van dit nieuwe product. Ook aan het woord, Mark Zaal van de Energiebespaarders, die uitlegt hoe dit product zowel de klant als jou straks gaat helpen met het meenemen van verduurzamen in het afsluiten van een Florius hypotheek.
 
 

Kijk: de PE-Masterclass Reinier van den Berg 'No Time to Waste'

Verduurzamen iets voor later? De PE-Masterclass 'No Time to Waste' van meteoroloog en weerman Reinier van den Berg laat zien waarom nú het moment is om in actie te komen. In zijn overtuigende verhaal neemt Reinier je mee in de noodzaak van verduurzamen, én de belangrijke rol die daarbij is weggelegd voor de woningmarkt.
 


Kijk: het Partnercollege 'Duurzaam adviseren geeft energie'

Hoe neem je duurzaamheid mee in je adviesgesprek? En hoe kan de Florius Verduurzaam Hypotheek je klant op weg helpen met het nemen van verduurzamende maatregelen? Het antwoord zit in dit partnercollege van Manager Intermediaire Verkoop Paul Staps en Mark Zaal, oprichter en COO van De Energiebespaarders. Een must see voor iedere adviseur!