Samenwerken met Florius​​​​​

Hypotheken moeten met klanten kunnen meebewegen. Daarbij vindt Florius dat klanten keuze moeten hebben uit heldere, veilige en begrijpelijke producten én bij het maken van deze keuzes advies en/of ondersteuning krijgen. Daarom gelooft Florius in de kracht van onafhankelijk advies en werkt zij samen met adviseurs die hun vak verstaan. Samen zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat klanten kunnen gaan én  blijven wonen. Zowel in het huis dat onze klant vandaag op het oog heeft of het huis waar onze klant over 30 jaar nog steeds zijn verjaardag viert.
 
Bij het aangaan van en tijdens de samenwerking met adviseurs hanteert Florius eenvoudige samenwerkingsvoorwaarden, inbegrepen het distributiebeleid, die zijn gebaseerd op klantbehoeftes. 
 

Mogelijkheden tot samenwerken 

Wanneer u nog niet samenwerkt met Florius of uw bestaande samenwerking wilt uitbreiden zijn hiertoe mogelijkheden. Wat Florius van u verwacht en welke voorwaarden dan van toepassing zijn leest u in de samenwerkingsvoorwaarden​​​​​, inbegrepen het distributiebeleid​, van Florius. Bij het aanvragen van de samenwerking vraagt Florius u akkoord te gaan met deze samenwerkingsvoorwaarden. 

​Wilt u samenwerken met Florius?

Start dan het aanvraagtraject zelf op en vul het Aanvraagfor​mulier Samenwerken​​ in aangevuld mét alle onderstaande benodigde documenten.
 

Welke documenten heeft Florius van u nodig?

  • Een recent D​ienstverleningsdocum​ent Hypotheekvraag (conform format AFM) zoals u deze in uw dienstverlening naar klanten hanteert;
  • Een kopie van een geldig l​egitimatiebewijs van alle bestuurders van uw onderneming;
  • Indien van toepassing ontvangen wij ook graag een kopie afschrift van uw zakelijke IBAN (niet ouder dan 2 maanden).

Hiervoor heeft Florius een ch​​ecklist opgesteld.

​​

Het door u ingevulde en ondertekende aanvraagformulier mailt u tezamen met alle bovenstaande documenten naar ​channelmanagement@florius.nl​. U ontvangt binnen 10 werkdagen een reactie op uw aanvraag tot samenwerken.​