Wat kan Florius voor u betekenen?

Florius vindt dat iedereen onbezorgd moet kunnen wonen. Komt u in de dertig jaar dat uw hypotheek vaststaat tijdelijk in financiële moeilijkheden? Dan kunnen we helpen. Natuurlijk moeten we eerst zeker weten dat de situatie buiten uw schuld is ontstaan en dat u er alles aan heeft gedaan om het te voorkomen. Is dat zo, dan zoeken we samen naar de beste oplossing. Zo kunt u onder strikte voorwaarden uw huis tijdelijk verhuren bij dubbele woonlasten. Plotseling werk​loo​​​s? We kunnen tijdelijk een gedeelte​ van de betaling stopzetten tot bijvoorbeeld de WW-uitkering is ontvangen.

 

Of wilt u juist graag weten wat u kunt lenen?

Wilt u juist weten wat u kunt lenen? Bereken dan uw maximale hypotheek bij Florius. Denk er aan dat er boven op de vraagprijs van een woning altijd aanvullende kosten komen, bijvoorbeeld notaris- en taxatiekosten.​​

 

 

 

 

Heeft u onze radiocommercial al gehoord?

  ​​​​​​​​​​​ ​

Florius: van Nederlandse bodem

Florius heeft zeventig jaar ervaring als hypotheekspecialist in Nederland. En weet als geen ander hoe Nederlanders met geld willen omgaan. We sparen liever dan dat we lenen. Als we dan toch moeten lenen, doen we dat graag verstandig. Florius is het daar helemaal mee eens. Wij zullen u nooit iets opdringen. En raden u altijd aan om eerst met een onafhankelijke hypotheekadviseur​ te praten. Zodat u zich straks geen zorgen hoeft te maken over uw Florius hypotheek.

 

Boetevrij extra aflossen

Bij Florius krijgt u geen boete als u een bedrag extra wilt aflossen​, wanneer u dit doet uit eigen middelen. We zijn de eerste hypotheekverstrekker bij wie dat kan.​

 

Regel het zelf met mijnFlorius

Als klant van Florius kunt u een aantal zaken zelf regelen voor uw hypotheek. Zonder dat u daarvoor naar een hypotheekadviseur hoeft. Met uw eigen beveiligde persoonlijke omgeving: mijnFlorius. Bekijk wat u zelf kunt regelen met mijnFlorius​.​​​

 

Duidelijke voorlichting, heldere hypotheekofferte

Een hypotheekadviseur begrijpt hoe een hypotheek in elkaar zit. Maar u sluit de hypotheek af. Daarom vindt Florius dat het ook voor u helder moet zijn. We zorgen dan ook voor duidelijke voorlichting en duidelijke hypotheekoffertes. We bieden een gratis informatiewijzer, waarin u kunt lezen waarop u moet letten bij het afsluiten van een hypotheek. Deze wijzer is opgesteld met het NIBUD en staat bij downloads onder NIBUD: Een betaalbare hypotheek nu en straks. Daar vindt u ook de Gedragscode Hypothecaire Financieringen, waar we ons natuurlijk aan houden.

 

Florius is eerlijk over vergoedingen 

Geld lenen kost geld. Maar wie en wat betaalt u nu eigenlijk? Florius is daar helder over. Onze hypotheken en verzekeringen zijn alleen verkrijgbaar bij een onafhankelijke hypotheekadviseur.​

Hypotheek rentetarieven

Uw toekomstige maandlasten zijn afhankelijk van de rentevorm en het rentetarief dat u kiest. Florius wil u het voordeligste rentetarief bieden. Daarom kijken we naar de periode tussen uitbrengen van de offerte en het tekenen van de hypotheekakte. Is deze periode kort, dan betaalt u een lagere rente. Daarnaast heeft Florius verschillende rentevormen. Welke u kiest, is afhankelijk van het risico dat u wilt nemen. Uw adviseur kan hier alles over vertellen.

 

Voorwaarden

U sluit een hypotheek af onder bepaalde voorwaarden. Bijvoorbeeld of u extra mag aflossen of niet. Goede voorwaarden zijn belangrijk en ze verschillen nogal per aanbieder. Vergelijk ze dus altijd goed en bedenk daarbij dat een hypotheek in principe dertig jaar lang loopt. In zo’n lange periode staat uw leven natuurlijk niet vast. U wordt tweeverdiener, éénverdiener, u verhuist; noem maar op. Florius vindt dat uw hypotheek met uw leven moet meebewegen.

 

Overlijdensrisicoverzekering

Er kan altijd iets onverwachts gebeuren. En vaak kunt u daar zelf niets aan doen. Met de verzekeringen van Florius bent u goed verzekerd.

 

Meer over Florius

Visie F​​​l​orius

Historie

Bedrijfsgegevens

Vermogensbeheerders​​

Garantieregeling​ 

Wat betekenen de volgende situaties voor uw h​ypotheek?​​​​

Hypotheek | Scheiden

Scheiden

​​​​​​​​​​​