Extra aflossen zonder prijskaartje | Florius hypotheken

Florius | hypotheken die meebewegen

Florius vindt dat iedereen onbezorgd moet kunnen wonen. We weten dat het leven anders kan lopen dan de plannen die u maakt. Daarom zorgen we voor hypotheken die meebewegen met het leven van onze klanten. Voor nu en later en bij voor-en tegensp​​oed. We hebben meer dan zeventig jaar ervaring als hypotheekspecialist in Nederland en werken samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs die hun vak verstaan. Zij helpen u om het complete aanbod te overzien. 

 

Heeft u onze nieuwe radiocommercial al gehoord?

  ​​​​​​​​​​​ ​​​

Florius: van Nederlandse bodem

Florius heeft zeventig jaar ervaring als hypotheekspecialist in Nederland. En weet als geen ander hoe Nederlanders met geld willen omgaan. We sparen liever dan dat we lenen. Als we dan toch moeten lenen, doen we dat graag verstandig. Florius is het daar helemaal mee eens. En we raden u altijd aan om eerst met een onafhankelijke hypotheekadviseur​ te praten. Zodat u zich nu en later geen zorgen hoeft te maken over uw Florius hypotheek.

 

Extra aflossen zonder prijskaartje

Bij Florius betaalt u geen vergoeding voor extra aflossenals u dit doet uit eigen middelen. We zijn de eerste hypotheekverstrekker bij wie dat kan.

 

Regel het zelf met mijnFlorius

Als klant van Florius kunt u een aantal zaken zelf regelen voor uw hypotheek. Zonder dat u daarvoor naar een hypotheekadviseur hoeft. Dat doet u in uw eigen beveiligde persoonlijke omgeving: mijnFlorius. Bekijk wat u zelf kunt regelen met mijnFlorius​.​​​
 

Financiering binnen 1 dag

Soms moet u snel handelen en wilt u meteen de financiering van de hypotheek regelen. Als het nodig is kunnen we de financiering voor uw huis binnen 1 dag regelen!
 

Meer over Florius

Visie F​​​l​orius

Historie

Bedrijfsgegevens

Vermogensbeheerders​​

Garantieregeling​ 

Wat betekenen de volgende situaties voor uw h​ypotheek?​​​​

Hypotheek | Scheiden

Scheiden

​​​​​​​​​​​