Blijf woonplannen

Wonen is...

In je huidige woning zitten meer mogelijkheden dan je denkt. Dus daarom zeggen we bij Florius: blijf woonplannen. Want wat is er nu leuker dan woonplannen blijven maken? En wij helpen je daar graag bij met inspiratie, tips en leuke weetjes.

Binnen en Buiten

Binnen én Buiten

Wanneer de zon weer wat vaker gaat schijnen en de klok weer op standje ‘zomer’ staat, krijgen we ook allemaal weer zin om in en om het huis aan de slag te gaan. We maken massaal de tuin zomer klaar, spoelen onze buitenset af of pakken het onderhoud weer op. En wat is nou leuker dan plannen bedenken om binnen en buiten met elkaar te verbinden?
Lees meer

Ruimer wonen

Ruimer wonen

Ruimer wonen, hierbij denken mensen vaak aan verbouwen of zelfs verhuizen. Maar er zijn verschillende manieren om ruimte te creëren in je huidige woning.
Lees meer

Verduurzamen

Verduurzamen

Heb jij ook wel eens gedacht aan het nemen van duurzame maatregelen in je woning? Of voelt dat als 'gedoe en grote verbouwingen? Dat hoeft niet. Want ook met kleine stapjes is al winst te behalen. We geven je graag inspiratie en tips over duurzame mogelijkheden in alle soorten en maten. 
Lees meer

Veranderen

Veranderen

Veranderingen leiden vaak tot nieuwe situaties. In je dagelijks leven door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of juist uitvliegende kinderen. Of een nieuwe financiële situatie. Denk aan de stijgende gasprijzen. En met al deze veranderingen kunnen er ook nieuwe woonplannen ontstaan.
Lees meer