Hypotheekvormen 

Bij Florius heeft u de keuze uit verschillende hypotheekvormen. Zoals de Annuïteiten Hypotheek en Lineaire Hypotheek. Samen met uw hypotheekadviseur kiest u welke hypotheekvorm het beste bij u past. 

 

Let op:

Niet iedere hypotheekvorm is nog af te sluiten. Dit leest u terug bij de betreffende hypotheekvorm. ​

Florius hypotheekvormen


Aflossingsvrije Hypotheek
Met de Aflossingsvrije Hypotheek van Florius betaalt u alleen rente. Tijdens de looptijd lost u niet af. Maar dat mag wel. ​​ 
 
Annuïteiten Hypotheek
Met de Annuïteiten Hypoth​eek van Florius betaalt u maandelijks rente en aflossing. U heeft een dalende hypotheekschuld en zekerheid over de aflossing! 
 
Bankspaar Hypotheek​​
De Florius Bankspaar Hypotheek bestaat uit twee delen: Een lening, en een bankspaarrekening. Hiermee lost u uw lening af aan het einde van de looptijd.

Beleggings Hypotheek
De informatie op deze pagina is voor u bedoeld wanneer u al een Florius Beleggingshypotheek heeft en de informatie hierover nog eens wilt nalezen. 
 
Florius Verzilver Hypotheek
Bent u 60-er plusser? Bereken dan nu of u in aanmerking komt voor de Florius Verzilver Hypotheek! Hiermee verzilvert u de overwaarde op uw woning.

Hybride Bankspaar Hypotheek
De Hybride Bankspaar Hypotheek van Florius bestaat uit een lening(deel) en een aan Florius verpande bankspaarrekening en/of een beleggersrekening. 
 
Hybride Hypotheek
De informatie op deze pagina is voor u bedoeld wanneer u al een Hybride Hypotheek van Florius heeft en de informatie hierover nog eens wilt nalezen.

Krediet Hypotheek
Met de Florius Krediet Hypotheek kunt u geld opnemen wanneer u het nodig heeft. Alleen over het geld dat u opneemt, betaalt u rente. 
 
LevenHypotheek
De Florius Leven Hypotheek bestaat uit een lening en een levensverzekering. Sinds 1 november 2012 is deze hypotheekvorm niet meer af te sluiten.

Lineaire Hypotheek
Met de Lineaire Hypotheek van Florius betaalt u maandelijks rente en aflossing. U heeft een dalende hypotheekschuld en zekerheid over de aflossing! 
 
Overbruggingslening
Nieuwe woning gekocht, maar de oude nog niet verkocht? Met de Florius Overbruggingslening leent u de overwaarde alvast voor aankoop van de nieuwe woning! 
 
Spaar Hypotheek
De Florius Spaar Hypotheek bestaat uit een lening en een verzekering. Sinds 1 november 2012 is deze hypotheekvorm niet meer af te sluiten.​​​​​​

Heeft u een hypotheekvorm die er niet tussenstaat?

Neem dan contact op met een medewerker van Florius: 033 - 752 50 00. We helpen u graag op werkdagen van 08.30 uur tot 21.00 uur. Of stel uw vraag per e-mail: service@florius.nl.​

 ​

Meer weten over hypotheekvormen?

Neem dan contact op met uw onafhankelijke hypotheekadviseur.

​​

Meer informatie 

Wat is een hypotheek 

Hypotheek​ aanpassen 

Actuele rentetarieven Florius 

Meer over de Florius Profijt Hypotheek​​​