​​​​Maximale hypotheek berekenen

​Maximale hypotheek berekenen

Heeft u uw droomhuis gevonden? Of wilt u van tevoren juist weten wat u kunt lenen? Bereken dan uw maximale hypotheek bij Florius. Zo krijgt u inzichtelijk welk bedrag u kunt lenen en wat uw maandlasten dan zijn. Ook wanneer u zzp’er bent, kunt u uw maximale hypotheek berekenen. Denk eraan dat er boven op de vraagprijs van een woning altijd aanvullende kosten komen, bijvoorbeeld notaris- en taxatiekosten.


Hypotheek afsluiten: onafhankelijk advies bij Florius

Een hypotheek afsluiten is waarschijnlijk de grootste financiële beslissing in uw leven. Florius werkt bewust samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een onafhankelijke adviseur helpt u de hypotheek te vinden die het beste bij u past. In ons overzicht vindt u de onafhankelijke hypotheekadviseurs in uw omgeving. Door onderstaande gegevens in te vullen weet u wat u bij Florius maximaal kunt lenen.

  • uw inkomsten
  • uw woning
  • uw hypotheek

U kunt uw maximale hypotheek berekenen door gebruik te maken van onze hypotheek bereken tool.

 

​Bestaande woning of nieuwbouw?

Een huis kopen is een van de grootste beslissingen in uw leven. De juiste hypotheek afsluiten is minstens zo belangrijk, want meestal heeft u zelf niet het geld om uw droomhuis gelijk te kunnen kopen. Wanneer u een woning koopt, kost dit meer dan alleen alleen de koopsom van de woning. Het type woning dat u wilt kopen, heeft invloed op de kosten. Zo heeft u bij nieuwbouw geen taxatiekosten en overdrachtsbelasting. Florius helpt u door middel van een uitgebreid stappenplan voor het kopen van een huis​.


Eerste huis kopen?

De vraag of een huis kopen er ook voor u inzit, is mogelijk nooit zo interessant geweest als nu. Of u nu jong bent en nog thuis woont, pas sinds kort of al tijden huurt: de huizenmarkt biedt kansen om toe te slaan. Dankzij de professionele ondersteuning van Florius en met eventueel wat extra hulp van uw gemeente woont u binnenkort misschien wel in uw eerste koophuis. En omdat u daar vast niet gelijk 30 jaar woont, bewegen onze hypotheken met u mee.


Hypotheekrente

De hypotheekrente bepaalt voor een groot gedeelte uw maandlasten. De actuele hypotheekrente van de Profijt drie + drie Hypotheek en de Profijt twaalf Hypotheek kunt u vinden op deze pagina. De hypotheekrente van overige Florius producten staan op de digitale rentebladen onder ‘Hypotheekrente overige Florius producten’.​


Meer informatie

Wat is een hypotheek

Hypotheek afsluiten