Hypotheek verhogen en verbouwen 

Uw hypotheek verhogen

Wilt u uw huis verbouwen, bijvoorbeeld omdat u graag een nieuwe keuken of badkamer wilt? Overweeg dan om uw hypotheek te verhogen. Florius helpt u graag om uw woonwensen te realiseren, met aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden. Een onafhankelijke hypotheekadviseur vertelt u er meer over.

 

Kosten hypotheek verhogen

Verhoogt u uw hypotheek, dan betaalt u mogelijk kosten voor een nieuwe hypotheekakte, nieuw advies en/of taxatierapport.

 

Voorwaarden hypotheek verhogen

Alleen onder bepaalde voorwaarden kunt u uw hypotheek verhogen. Zo mag uw hypotheek niet hoger zijn dan 100​% van de marktwaarde van uw huis. Uw inkomen en de marktwaarde van het huis moeten genoeg zekerheid bieden dat u de hypotheek kunt aflossen.​

​Notaris nodig?

Heeft u bij het afsluiten van uw hypotheek in het verleden voor een hogere inschrijving gekozen, dan kunt u deze verhogen zonder tussenkomst van de notaris. Als u naar een notaris moet, dan kan het lonen om eerst een prijsvergelijking te doen. Notariskosten vergelijken kan bijvoorbeeld op​ betaalbarenotarissen.nl​

 ​

Bereken zelf of u uw hypotheek kunt verhogen

Ga naar mijnFlorius en ontdek zelf met welk bedrag u uw hypotheek maximaal kunt verhogen. U kunt er ook berekenen welk effect de eventuele verandering op uw hypotheek en/of maandlasten heeft.

 ​

 

 ​​​

Meer weten over uw hypotheek verhogen?

Stel al uw hypotheekvragen over het verhogen van uw hypotheek aan een onafhankelijk​e hypotheekadviseur​. ​​

​​

Meer informatie

​​Verbouwen ​​