Nog een paar stappen voor uw hypotheek

Samen met uw onafhankelijke hypotheekadviseur heeft u besproken welke hypotheek het beste bij u past. Aan de hand van uw wensen heeft uw hypotheekadviseur een hypotheekaanvraag voor u ingediend.

Meer over de offerteaanvraag


 

Nu ook uw aanvraag volgen via de mijnFlorius app

Download de app in Google Play store of Apple App store:


Download de app

​​​

​​

 

Renteaanbod tekenen

Lees uw renteaanbod en alle bijbehorende informatie zorgvuldig door. Klopt de informatie en bent u akkoord? Dan kunt u het renteaanbod ondertekenen.

Aanleveren documenten

Uw onafhankelijke hypotheekadviseur vraagt u om een aantal documenten en gegevens waarmee Florius uw hypotheekofferte in orde maakt.   
Hypotheekofferte tekenen

Lees uw offerte en alle bijbehorende informatie zorgvuldig door. Klopt de informatie en bent u akkoord? Dan kunt u de hypotheekofferte ondertekenen!

 

Finaal akkoord op de financiering van uw huis

Als alle stukken en documenten zijn gecontroleerd en Florius besluit u geld te lenen, heeft u een finaal akkoord op uw financiering. Dit proces moet klaar zijn binnen de periode die hiervoor in het voorlopig koopcontract is opgenomen. Dit wordt ook wel de periode van ontbindende voorwaarden genoemd. Maak een afspraak bij uw notaris om de aanvraag af te ronden.  
  


Alles geregeld

Zet u uw handtekening(en) bij de notaris op papier? Dan is het huis van u en krijgt u de sleutel. U bent huisbezitter. Gefeliciteerd!