Voordelig uw hypotheek oversluiten bij Florius

Bij het oversluiten van uw hypotheek lost u uw huidige hypotheek af met een nieuwe hypotheek. Loopt de rentevastperiode van uw hypotheek binnenkort af? Dan kan dit een goed moment zijn om over te sluiten vanwege de historische lage rente. Uw maandlasten worden vermoedelijk een stuk lager. Maar een hypotheek met goede voorwaarden is minstens zo belangrijk als een hypotheek met lage rente. Florius biedt u beide: een goede rente én goede voorwaarden.

Waarom oversluiten naar Florius? De voordelen:

  1. Superscherpe rente: bekijk onze actuele rentetarieven
  2. Aflossen zonder een vergoeding te betalen: bij Florius betaalt u geen vergoeding als u een bedrag extra wilt aflossen, wanneer u dit doet uit eigen middelen.
  3. Regel al uw hypotheekzaken gemakkelijk en snel in mijnFlorius: als klant van Florius kunt u een aantal zaken zelf regelen voor uw hypotheek. Met uw eigen beveiligde persoonlijke omgeving: mijnFlorius

Goede voorwaarden

Florius beweegt met u mee. Want niets in het leven staat vast. Hoeveel u verdient, met wie u woont, waar u werkt: alles kan veranderen. Krijgt u financiële ruimte om extra af te lossen? Dat mag bij Florius altijd zonder dat u daar een vergoeding voor betaalt. Omgekeerd zijn we er ook als het even tegenzit. En zoeken we samen naar een passende oplossing. Wel zo’n prettig idee. Dus sluit u over en zet u uw rente weer voor een tijdje vast? Bedenk dan goed bij wie u dat doet. Een onbekende nieuwe hypotheekverstrekker, die over een paar jaar misschien niet meer bestaat? Een gevestigde bank, waar u een vergoeding moet betalen als u extra wilt aflossen? Florius vindt dat iedereen onbezorgd moet kunnen wonen, zodat u zich straks geen zorgen hoeft te maken over uw hypotheek.​​​

Florius: van Nederlandse bodem

Florius heeft zeventig jaar ervaring als hypotheekspecialist in Nederland. We weten dat het leven vaak anders loopt dan de plannen die je maakt. Daarom zorgen we voor hypotheken die meebewegen met het leven van onze klanten. In goede en in slechte tijden. We zetten alles op alles om er voor te zorgen dat mensen onbezorgd kunnen blijven wonen, waarbij we samenwerken met onafhankelijke hypotheekadviseurs.

 

 
 

 

​Onafhankelijk advies 

Een hypotheek afsluiten​ is waarschijnlijk de grootste financiële beslissing in uw leven. Florius werkt bewust samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Omdat een onafhankelijke hypotheekadviseur u helpt de hypotheek te vinden die het beste bij u past.

 

Hypotheek oversluiten? Vraag altijd om advies 

Overweegt u om uw hypotheek over te sluiten? Houd er dan rekening mee dat dit kosten met zich meebrengt. Bijvoorbeeld voor de notaris of taxateur. Of krijgt u te maken met een vergoeding vanwege voortijdig oversluiten. Daarnaast kan oversluiten gevolgen hebben voor uw hypotheekrenteaftrek. Een onafhankelijke hypotheekadviseur vertelt u of uw hypotheek oversluiten in uw situatie verstandig is. Hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht.​

Vind een onafhankelijke hypotheekadviseur

Wilt u uw hypotheek oversluiten naar Florius? Neem dan contact op met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Er is er altijd een bij u in de buurt. Hieronder kunt u een hypotheekadviseur vinden die u kan helpen met een Florius hypotheek. U kunt zoeken op plaatsnaam of postcode.