Hypotheek | Geen vast contract

Hypotheek | Geen vast contract

Geen vast contract, maar wel de wens om een eigen huis te kopen? Bij Florius komt u nu misschien wel in aanmerking voor een hypotheek!​


 

Een hypotheek ook bij een tijdelijk contract

Florius vindt dat hypotheken moeten meebewegen. Ongeacht de werksituatie en het contract. Bijvoorbeeld als de werkgever een intentieverklaring afgeeft. Wij laten vaste ideeën los en hebben daarom de acceptatievoorwaarden aangepast. Of u nu een vast contract heeft of niet.


 

Onafhankelijk advies​

Wij geloven in de kracht van het onafhankelijk advies van tussenpersonen. Maak daarom een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur voor een persoonlijk advies. ​

​​​​Extra informatie

Florius heeft de financieringsmogelijkheden voor mensen zonder vast dienstverband onlangs aangepast. Voor mensen met een flex- of tijdelijk contract zijn er ook mogelijkheden voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie​. 


 

​Bent u zzp'er?

Ook als zzp'er kunt u in aanmerking komen voor een hypotheek bij Florius.

ZZP en hypotheek


 

Bent u uitzendkracht?

Ook voor uitzendkrachten is het mogelijk om een hypotheek bij Florius aan te vragen. Dat kan met een Perspectief Verklaring. Hierbij geeft  de uitzendorganisatie als werkgever een beoordeling van inkomenszekerheid. Voor het verkrijgen van een Perspectief Verklaring worden opleiding, werkervaring, competenties, functieniveau, flexibiliteit en de arbeidsmarktsituatie in de regio waar u werkt of woont, meegewogen. Ook een persoonlijk gesprek met een intercedent maakt onderdeel uit van de verklaring. Om voor een Perspectief Verklaring in aanmerking te komen moet u minimaal 1 jaar voor de uitzendorganisatie werken.

Kijk voor de aangesloten uitzendbureaus op www.perspectiefverklaring.nl


 

​Meer weten?

Stel al uw hypotheekvragen over een hypotheek zonder vast contract aan een onafhankelijke hypotheekadviseur.​