ZZP'er en op zoek naar een hypotheek?

Ook als zzp'er kunt u in aanmerking komen voor een hypotheek

Florius vindt dat hypotheken moeten meebewegen. Ongeacht de werksituatie en het dienstverband. Wij laten vaste ideeën los en hebben daarom de acceptatievoorwaarden aangepast. Zodat u eerder in aanmerking komt voor een hypotheek bij Florius. Of u nu een vast dienstverband heeft of zelfstandig ondernemer bent. Er zijn ook mogelijkheden voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). En bent u korter dan drie jaar zzp'er? Ook dan zijn er mogelijkheden bij Florius. 

 

​​ZZP'er met een eenmanszaak?​

​​​Heeft u een eenmanszaak en heeft u uw droomhuis op het oog? ​Bekijk dan hoe we de aanvraag van een hypotheek voor zelfstandig ondernemers behandelen. 

 

Zo behandelt Florius de hypotheekaanvraag ​​​


​Meer informatie

ZZP, hypotheek en arbeidsongeschikt 

Acht tips voor het inrichten van uw werkkamer

​​​Ontdek snel of u als zzp'er in aanmerking komt voor een hypotheek

U bent zzp'er? En u wilt een hypotheek afsluiten​? Dan bieden wij u een overzichtelijk schema waarin u snel kunt zien of u in aanmerking komt voor een hypotheek bij Fl​orius. Er zijn ook mogelijkheden voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie​.​ In ons schema ziet u in gelijk of u in aanmerking komt voor een hypotheek. Ook als u nog geen drie jaar als zzp'er werkt.

 

 

 

 ​​

Meer over een hypotheek voor zelfstandig ondernemers 

Als zelfstandig ondernemer is het belangrijk uw mogelijkheden rondom hypotheekzaken goed in kaart te brengen​.

 ​​​

Onafhankelijk hypo​theekadvies

Bent u op zoek naar een nieuwe hypotheek of wilt u een aanpassing op uw huidige Florius hypotheek? Neem dan contact op met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Er is er altijd een bij u in de buurt. Of zoek online een onafhankelijke hypotheekadviseur.​

​Florius: van Nederlandse bodem

Florius heeft zeventig jaar ervaring als hypotheekspecialist in Nederland. En weet als geen ander hoe Nederlanders met geld willen omgaan. We sparen liever dan dat we lenen. Als we dan toch moeten lenen, doen we dat graag verstandig. Florius is het daar helemaal mee eens. Wij zullen u nooit iets opdringen. En raden u altijd aan om eerst met een onafhankelijke hypotheekadviseur te praten. Zodat u zich straks geen zorgen hoeft te maken over uw hypotheek.

 

Florius is een handelsnaam van ABN AMRO Hypotheken Groep B.V.

 

Meer over Florius

​​​​Snel contact

Voor vragen kunt u tijdens werkdagen van 

08.30 tot 21.00 uur terecht bij de afdeling 

Advies & Service via: 033 - 752 5000 .


 

Direct contact met één van onze medewerkers.​


 

Bel me nu: