Krediet Hypotheek

Sinds 1 april 2016 is deze hypotheekvorm niet meer af te sluiten. De informatie op deze pagina is speciaal voor u bedoeld wanneer u al een Krediet Hypotheek heeft en de belangrijkste informatie hierover nog eens wilt nalezen.


Een Krediet Hypotheek van Florius is een lening met een afgesproken limiet. Tot deze limiet is bereikt, kunt u geld opnemen wanneer u het nodig heeft. De Krediet Hypotheek is onderdeel van uw hypotheek en heeft een variabele rente met een opslag van 0,2%. Alleen over het geld dat u opneemt betaalt u rente. T​ijdens de looptijd lost u niets af op uw hypotheek.

 

De feiten op een rij van de Krediet Hypotheek 

  • Regel nu al financiële ruimte voor later;
  • Makkelijk geld opnemen en aflossen;
  • Vaste maandelijkse opnames zijn mogelijk;
  • Lagere rente dan bij een consumptief krediet;
  • Aflossen is niet verplicht tijdens de looptijd, maar mag altijd. Hiervoor betaalt u geen vergoeding;
  • Afgeloste bedragen kunt u weer opnemen tijdens de looptijd.  

Is de hypotheekrente aftrekbaar bij de Krediet Hypotheek?

Voor bedragen die u na 1 januari 2013 heeft opgenomen, mag u de betaalde rente niet meer aftrekken. Heeft u na deze datum een bedrag opgenomen voor verbouwing of onderhoud aan uw eigen woning? Dan is de betaalde rente soms nog wel aftrekbaar. In dat geval moet u kunnen aantonen dat u de opdracht in 2012 al onherroepelijk en schriftelijk met de opdrachtnemer bent overeengekomen. Bovendien moeten de werkzaamheden in 2013 zijn afgerond. Raadpleeg hiervoor uw hypotheekadviseur.

 

Meer weten over de Krediet Hypotheek?

Stel al uw hypotheekvragen over de Krediet Hypotheek aan uw onafhankelijke hypotheekadviseur.


Meer informatie?

Uw Krediethypotheek 

Andere hypotheekvormen van Florius ​