Je hypotheek aanpassen met een Florius-Calcasa waarderapport

Als je je hypotheek wil aanpassen, geef je aan ons door wat de waarde is van je huis. Hiervoor kan je een taxatierapport laten maken. Voor sommige aanpassingen kan je een voordelig alternatief gebruiken: een Florius-Calcasa waarderapport. Dit kost slechts €24,95 en scheelt een hoop tijd. Voor een Florius-Calcasa waarderapport wordt jouw huis vergeleken met verkopen van 25 vergelijkbare woningen in jouw straat en buurt. Overleg met je adviseur of je gebruik kan maken van een Florius-Calcasa waarderapport voor jouw wijziging.

  • De waarde van uw woning op dit moment
  • Direct in uw mailbox
  • €24,95 via iDeal

Iets voor jou?

Je kunt je hypotheek in sommige situaties aanpassen met Calcasa als je een bestaande eengezinswoning of een bestaand appartement met een actieve Vereniging van Eigenaren hebt. Je kan Calcasa niet gebruiken voor nieuwbouwwoningen. Naast deze eis gelden de volgende regels om gebruik te kunnen maken van een Florius-Calcasa waarderapport:

  • Je hebt geen Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
  • De hypotheek bedraagt minder dan 90% van de bepaalde woningwaarde
  • Je woont zelf in jouw huis
  • De totale hypotheek bedraagt minder dan €750.000
  • Calcasa heeft genoeg gegevens om de woningwaarde te bepalen

Goed om te weten

Om een nauwkeurige modelmatige waardebepaling te kunnen geven, moeten er genoeg vergelijkbare woningen zijn. Wanneer dit niet het geval is kan Calcasa geen nauwkeurige waardebepaling geven.

Goed om te weten

Om een nauwkeurige modelmatige waardebepaling te kunnen geven, moeten er genoeg vergelijkbare woningen zijn. Wanneer dit niet het geval is kan Calcasa geen nauwkeurige waardebepaling geven.

Meer informatie

Je maximale hypotheek

Bereken je maximale hypotheek in 3 minuten. 

Florius-Calcasa Waarderapport aanvragen

Ontvang voor € 24,95 direct de waarde van de woning in je mailbox. 

Welke hypotheek past bij jou?

Er zijn verschillende hypotheekvormen. Vergelijk deze verschillende hypotheken goed, zodat je kan bekijken welke hypotheek het beste bij jou en jouw situatie past. Wij raden je aan om dit samen met een onafhankelijk hypotheekadviseur te doen.