Hypotheek calculator

Over Florius

  • Betalingen uit bouwdepot zelf online regelen
  • Meedenken met al jouw woonplannen
  • Altijd inzicht en overzicht met mijnFlorius
  • Zelf je hypotheekaanvraag volgen in de app

Hypotheek bij Florius

Al een huis op het oog? Of ben je juist op zoek naar de ultieme woonplek? Je hebt in elke fase van je leven andere wensen en behoeften. Florius begrijpt dat. Daarom bieden wij je een hypotheek die bij jou past en met je meebeweegt.
Ontdek onze hypotheken

Een adviseur helpt je op weg!

Samen kijk je welke hypotheek het beste bij jouw wensen past. Er is altijd een adviseur bij je in de buurt en het eerste gesprek is vaak gratis, dus maak snel een afspraak. En bij Florius zitten we er ook klaar voor. Via de telefoon, een chatgesprek en zelfs via beeldbellen. Wel zo persoonlijk toch?
Vind een adviseur

Hypotheken die meebewegen

Bij Florius vinden we dat iedereen onbezorgd moet kunnen wonen. We weten dat het leven anders kan lopen dan de plannen die je maakt. Daarom zorgen we voor hypotheken die meebewegen met het leven van onze klanten. Voor nu en later en bij voor- en tegenspoed. 

Onze rente

De hypotheekrente bij een hypotheek van Florius verschilt per soort hypotheek. Ook kan je kiezen uit verschillende rentevastperioden. En kies je voor variabele of vaste rente? Bekijk welke hypotheekrentes wij op dit moment aanbieden.

Zelf regelen met mijnFlorius

Bij Florius zijn we blij met onze ruim 350.000 klanten. Benieuwd waar onze klanten nu echt blij van worden? Uit klantgesprekken en onderzoek blijkt dat mijnFlorius hierbij met stip op 1 staat. In dit persoonlijke gedeelte van onze website kan je bijvoorbeeld extra aflossen, zo vaak als je wil. Ook kan je eenvoudig je persoonlijke gegevens wijzigen.