Let op! Geld lenen kost geld! Let op! Geld lenen kost geld!

Comfortabel wonen

Bij Florius staan we bekend om onze frisse blik(ken). We zijn optimistisch over jouw woonplannen en de buurt waarin je wil wonen. We denken groen en duurzaam. Daarom helpen we je graag met verduurzamen van je huis. Want wonen in een duurzaam huis biedt je veel comfort en mogelijkheden.

Meer weten over de financiering?

Meer weten over de financiering van energiebesparende maatregelen bij Florius?
Meer weten over financiering?

De mogelijkheden

Door te investeren in woningisolatie en zonnepanelen verbruik je minder en groenere energie. Geen tocht meer, warme voeten in de winter en je doet natuurlijk ook het milieu een groot plezier. Want een lager verbruik betekent een lagere CO2-uitstoot. Er is heel veel mogelijk om je huis te verduurzamen en dat maakt het misschien juist een beetje lastig. Florius helpt je graag door meer inzicht te geven in de mogelijkheden.
Meer inzicht

Biodiversiteit

Hoe help je de biodiversiteit van je eigen leefomgeving te verbeteren? En zo te zorgen voor schoner water, vruchtbare grond en een stabieler klimaat. Dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Kijk hoe wij zijn begonnen.
Bekijk ons Klimaatbos

Biodiversiteit

Hoe help je de biodiversiteit van je eigen leefomgeving te verbeteren? En zo te zorgen voor schoner water, vruchtbare grond en een stabieler klimaat. Dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Kijk hoe wij zijn begonnen.
Bekijk ons Klimaatbos

Gratis persoonlijk verduurzaamadvies voor klanten van Florius

Samen met onze partner De Energiebespaarders maken wij duurzaam wonen eenvoudiger en toegankelijker. Wil je jouw huis verduurzamen? We bieden je een kosteloos en vrijblijvend persoonlijk verduurzaamadvies aan in samenwerking met De Energiebespaarders. Je wordt door een adviseur van De Energiebespaarders gebeld om de mogelijkheden in jouw situatie te bespreken. Indien nodig bekijken zij graag de situatie bij je thuis. Bekijk de actievoorwaarden en vraag hier direct het persoonlijk verduurzaamadvies aan.

Meer informatie

Robert helpt je in een paar stappen op weg

Onze virtuele ‘collega’ Robert heeft ook verstand van verduurzamen! Hij laat je zien wat er mogelijk is, hoeveel het ongeveer kost, wat het je mogelijk kan opleveren én hoe je het kan betalen.

Duurzaamheidskorting

Heb jij een huis met minimaal een RVO-geregistreerd energielabel A? Dan krijg je van ons 0,1% duurzaamheidskorting bij een nieuwe rentevastperiode.

Meer informatie & advies?

Een hypotheekadviseur bekijkt graag wat er voor jou wel of niet mogelijk is. Ga naar je adviseur. Of maak een afspraak bij een adviseur bij jou in de buurt.