Zekerheid of flexibiliteit

Sluit u een nieuwe hypotheek af, of eindigt uw rentevastperiode? Dan kunt u kiezen uit twee rentevormen: vaste rente of variabele rente. Welke keuze bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie. Om u te helpen bij uw keuze, zetten we de mogelijke voor- en nadelen voor u op een rij.  Uw onafhankelijk hypotheekadviseur licht deze graag aan u toe.

Kiest u liever nog niet? Dan is RenteLimiet misschien iets voor u. Hiermee combineert u de voordelen van een variabele rente met de zekerheid van een vaste rente.

Vaste rente

  • Zekerheid over wat u per maand betaalt
  • Hypotheekrente kortere of langere tijd vastzetten
  • Keuze uit verschillende rentevastperioden

Zekerheid over de maandelijkse kosten

Een vaste rente geeft zekerheid over wat u per maand voor uw hypotheek betaalt. Als u uw hypotheekrente vastzet, betaalt u elke maand dezelfde hypotheekrente. Dit doet u voor een afgesproken rentevastperiode.
Lees meer

Variabele rente

  • Profiteren van rentedalingen
  • Kosteloos omzetten naar vaste rente
  • Lage rente

Elke maand een ander bedrag

Vindt u het niet erg om elke maand een ander bedrag voor uw hypotheek te betalen? Dan is een variabele rente misschien iets voor u. Daalt de rente, dan daalt uw maandbedrag ook. Maar als de rente stijgt, dan stijgt uw maandbedrag mee. U kunt altijd kosteloos overstappen naar een vaste rente van Florius.
Lees meer

Blijf op de hoogte

Florius Renteverwachting

Wordt de rente de komende tijd hoger of lager? Blijf op de hoogte van de ontwikkeling van de rente.
Lees onze renteverwachting

Florius Renteverwachting

Wordt de rente de komende tijd hoger of lager? Blijf op de hoogte van de ontwikkeling van de rente.
Lees onze renteverwachting

RenteLimiet: variabele rente met meer zekerheid

Twijfelt u tussen vaste en variabele rente? Misschien is RenteLimiet wel dan iets voor u. Hiermee heeft u de voordelen van een variabele rente en de zekerheid van een vaste rente. 
Ontdek RenteLimiet

Hulp bij uw keuze

Uw onafhankelijk hypotheekadviseur helpt u graag bij uw keuze voor vaste of variabele rente. Er is altijd wel een hypotheekadviseur bij u in de buurt.
Vind een adviseur