Zekerheid of flexibiliteit

Sluit je een nieuwe hypotheek af, of eindigt je rentevastperiode? Dan kan je kiezen uit 2 rentevormen: vaste rente of variabele rente. Welke keuze bij jou past, hangt af van je persoonlijke situatie. Om je te helpen bij je keuze, zetten we de mogelijke voor- en nadelen voor je op een rij. Jouw onafhankelijk hypotheekadviseur licht deze graag aan je toe.

Kies je liever nog niet? Dan is RenteLimiet misschien iets voor jou. Hiermee combineer je de voordelen van een variabele rente met de zekerheid van een vaste rente.

Vaste rente

  • Zekerheid over wat je per maand betaalt
  • Hypotheekrente kortere of langere tijd vastzetten
  • Keuze uit verschillende rentevastperioden

Zekerheid over de maandelijkse kosten

Een vaste rente geeft zekerheid over wat je per maand voor je hypotheek betaalt. Als je je hypotheekrente vastzet, betaal je elke maand dezelfde hypotheekrente. Dit doe je voor een afgesproken rentevastperiode.
Lees meer

Variabele rente

  • Profiteren van rentedalingen
  • Kosteloos omzetten naar vaste rente
  • Lage rente

Elke maand een ander bedrag

Vind je het niet erg om elke maand een ander bedrag voor je hypotheek te betalen? Dan is een variabele rente misschien iets voor jou. Daalt de rente, dan daalt je maandbedrag ook. Maar als de rente stijgt, dan stijgt je maandbedrag mee. Je kan altijd kosteloos overstappen naar een vaste rente van Florius.
Lees meer

Blijf op de hoogte

Florius Renteverwachting

Wordt de rente de komende tijd hoger of lager? Blijf op de hoogte van de ontwikkeling van de rente.
Lees onze renteverwachting

Florius Renteverwachting

Wordt de rente de komende tijd hoger of lager? Blijf op de hoogte van de ontwikkeling van de rente.
Lees onze renteverwachting

RenteLimiet: variabele rente met meer zekerheid

Twijfel je tussen vaste en variabele rente? Misschien is RenteLimiet wel dan iets voor jou. Hiermee heb je de voordelen van een variabele rente en de zekerheid van een vaste rente. 
Ontdek RenteLimiet

Hulp bij je keuze

Jouw onafhankelijk hypotheekadviseur helpt je graag bij je keuze voor vaste of variabele rente. Er is altijd wel een hypotheekadviseur bij jou in de buurt.
Vind een adviseur