Alles voor jouw groene gesprek

Verduurzamen is steeds vaker onderdeel van een adviesgesprek. Bij het kopen van een nieuw huis maar ook bij het kijken naar mogelijkheden om de bestaande woning te verbeteren. Logisch, want verduurzamen kan besparingen voor je klant opleveren, het is goed voor het milieu en met een beetje geluk pakt het positief uit voor de waarde van de woning. Genoeg redenen om het gesprek met jouw klant een groene wending te geven.

Als het gaat om een stap in de groene richting, helpen wij natuurlijk graag een handje. Met inzicht in de verduurzaammogelijkheden en hulp bij het in kaart brengen wat er allemaal kan voor jouw klant. Maar ook aantrekkelijke financieringsoplossingen en zelfs een duurzaamheidskorting voor duurzame onderpanden. Op deze pagina lees je meer over hoe we je kunnen helpen. En heb je nog vragen? Dan neem je natuurlijk contact op met je relatiemanager.

Welke duurzame mogelijkheden

Samen met onze partner De Energiesbespaarders helpen we je klant de groene kant op. Dat doen we aan de hand van 2 mogelijkheden. Met de online energiebespaarcheck krijgt jouw klant snel en makkelijk inzicht in wat er ongeveer kan voor zijn woning. En met het persoonlijk verduurzaamadvies gaat hij voor maatwerk. Mooi meegenomen: voor nieuwe en bestaande klanten van Florius is dit helemaal gratis!
 • De online energiebespaarcheck
  Snel weten wat de mogelijkheden zijn
 • Persoonlijk verduurzaamadvies
  Maatwerk voor verduurzamen
In Kansrijke Momenten helpen we jou met het ontdekken van kansen tijdens de looptijd van de hypotheek van jouw klant. We hebben hier extra kansen toegevoegd op het gebied van Verduurzamen:

Voor welke klanten is verduurzamen waarschijnlijk het meest interessant? Of welke klanten zitten dicht bij de duurzaamheidskorting? Help je klant verduurzamen en ga het groene gesprek aan.

Je vindt Kansrijke Momenten in FAN onder ‘mijnklanten’.

Financieringsoplossingen

 • Aantrekkelijk rentetarief
 • Geen verhoging risico-opslagen
 • 5.000 – 25.000 euro Looptijd maximaal 30 jaar
 • EBV en EBB Tot 106% marktwaarde
 • Annuïtair, lineair of aflossingsvrij; looptijd maximaal 30 jaar
 • Direct aan de slag of even wachten
Steeds meer mensen kopen een energiezuinige woning of maken hun huidige huis energiezuiniger. Dat stimuleren en belonen we graag. Daarom geven we 0,1% duurzaamheidskorting op het rentetarief voor duurzame onderpanden.
Vergeet niet je klant te wijzen op andere mogelijkheden om de energiebesparende maatregelen te betalen. Met spaargeld bijvoorbeeld. Of met hulp van de gemeente. Sowieso slim: checken of de gemeente waar de klant woont subsidies en regelingen heeft voor het verduurzamen van een woning.
Het gaat niet goed met de biodiversiteit in Nederland. En dat vraagt om praktische oplossingen. Dus heeft Florius om te beginnen 1,3 hectare bos geplant om de lokale biodiversiteit een handje te helpen. Wil jij ook wat doen? Dat kan! Er is van alles mogelijk.