Lagere rente kiezen

Als uw rentevastperiode afloopt, spreekt u een nieuwe periode en een nieuwe rente af. Het is ook mogelijk om de rente aan te passen tijdens de rentevasteriode. U moet hier vaak wel voor betalen. Benieuwd naar lagere rente?

Nieuwe rentevastperiode

Eindigt de rentevastperiode van uw hypotheek? Dan kunt u weer nieuwe afspraken maken over uw hypotheek en de rente die u aan ons betaalt.
Bekijk de mogelijkheden

Hypotheekvormen

Hoeveel rente en aflossing u per maand betaalt, hangt voor een groot deel af van de hypotheekvorm die u kiest. Wilt u onze hypotheekvormen vergelijken? Bekijk dan de kenmerken van onze verschillende hypotheekvormen.

Hypotheek omzetten

Soms gaat de rente omlaag als u kiest voor een ander soort hypotheek. Hypotheek omzetten?

Verlagen risicoklassen

Is uw hypotheek lager geworden, of de waarde van uw huis gestegen? Soms kan de risico-opslag dan worden verlaagd. U betaalt daardoor minder rente.

Extra aflossen

Bij Florius kunt u altijd extra aflossen, zo vaak als u dat wilt. Uw lening wordt dan lager en daardoor betaalt u minder rente. Wilt u extra aflossen?

Kan uw hypotheekrente omlaag?

Elke maand betaalt u een bedrag voor uw hypotheek. Florius biedt u verschillende mogelijkheden om de rente van uw hypotheek te verlagen, bijvoorbeeld door uw risicoklasse te verlagen.

Kan uw hypotheekrente omlaag?

Elke maand betaalt u een bedrag voor uw hypotheek. Florius biedt u verschillende mogelijkheden om de rente van uw hypotheek te verlagen, bijvoorbeeld door uw risicoklasse te verlagen.
Duurzaam wonen florius blok

Extra aflossen met eigen geld

Bij Florius kunt u een deel van uw hypotheek versneld aflossen met geld dat u over heeft. Altijd en zonder vergoeding. Door extra af te lossen wordt uw lening lager en daardoor betaalt u minder rente. Bespreek met uw hypotheekadviseur of extra aflossen iets voor u is.

Meer informatie

Wijzigen in mijnFlorius

Wil je een wijziging doorgeven? Vaak kan dit ook direct in mijnFlorius.

Rente

Natuurlijk wil je weten welke rentes Florius biedt. Bekijk ons handige overzicht.

Een adviseur helpt je op weg!

Samen kijk je welke hypotheek het beste bij jouw wensen past. Er is altijd een adviseur bij je in de buurt en het eerste gesprek is vaak gratis, dus maak snel een afspraak. En bij Florius zitten we er ook klaar voor. Via de telefoon, een chatgesprek en zelfs via beeldbellen. Wel zo persoonlijk toch?