Het Florius Verhuisgesprek

Wil je alles weten over wat er gebeurt met je hypotheek bij een verhuizing? En wat je allemaal niet mag vergeten te regelen? Onze verhuisexperts bespreken het met je tijdens een Verhuisgesprek.
Verhuisgesprek

4 hypotheekvormen: 4 manieren om voor je hypotheek te betalen

Als je verhuist maak je opnieuw een keuze voor een hypotheek. Misschien wil je je hypotheekvorm en vaste rente meeverhuizen, of sluit je liever een nieuwe hypotheek af. Je kan bij Florius kiezen uit 4 hypotheekvormen. Dit zijn 4 manieren om voor je hypotheek te betalen. Wil je bijvoorbeeld elke maand aflossen? En wil je dat het bedrag dat je maandelijks betaalt steeds lager wordt, of betaal je liever in het begin een laag bedrag? We zetten de kenmerken voor je op een rij. 

Vergelijk 4 hypotheekvormen

Welke hypotheekvorm past bij jou? Bekijk de overeenkomsten en verschillen. Download de pdf op je mobiel en gebruik 'm als naslagwerk. Handig tijdens het verhuisgesprek of adviesgesprek met een onafhankelijk hypotheekadviseur. 

Verhuizen

Afspraak voor het Verhuisgesprek

Het Verhuisgesprek is een telefonisch gesprek met een van onze verhuisexperts. Bel ons op 033 – 752 50 00 om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Of stuur een mail naar service@florius.nl

Wat zijn je mogelijkheden als je verhuist?

Tijdens het Verhuisgesprek zetten onze verhuisexperts voor je op een rij wat de mogelijkheden zijn voor je hypotheek. Ook geven zij tips waar je op moet letten als je gaat verhuizen of op zoek gaat naar een ander huis. Zij kunnen je daarnaast alles vertellen over:

  • Voor- en nadelen van hypotheekvormen
  • De Florius Verhuisregeling
  • Alvast verhuizen met de Florius Overbruggingslening
  • Je overwaarde gebruiken
  • Verhuizen met een restschuld

Denk hier ook aan als je verhuist

Je hebt een huis gekocht en bent de dozen al aan het inpakken. Heb je eigenlijk overal wel aan gedacht? Bekijk onze 7 tips. 
7 verhuistips

Meer informatie

In 4 stappen: verhuizen of niet?

Is het voor jou een goed moment om te verhuizen? En waar let je op als je een ander huis gaat kopen? We helpen je bij je besluit.

Jouw maximale hypotheek

Voor welke hypotheekvorm je ook kiest, het is handig om te weten wat je ongeveer kan lenen en wat je dat per maand gaat kosten.

Wat als er iets verandert?

Een leven is nooit 30 jaar hetzelfde. Bij Florius begrijpen we dat. Daarom bewegen onze hypotheken met je mee. Wat er ook verandert.