De rente van je hypotheek meeverhuizen of een nieuwe hypotheek afsluiten?

Heb je verhuisplannen? Een spannende tijd breekt aan. Je verkent je mogelijkheden en misschien ben je zelfs al op huizenjacht. Wat gebeurt er als je een restschuld hebt, of juist overwaarde?

Misschien kan je bij deze vragen wel wat hulp gebruiken:

Je hypotheekadviseur beantwoordt deze vragen graag. Of neem contact op met Florius voor een vrijblijvend Verhuisgesprek

Verhuisgesprek

  • Handige tips van Florius
  • Bespreek jouw wensen en ideeën
  • Krijg inzicht in wat er bij Florius mogelijk is

Advies via een onafhankelijk adviseur

Wil je weten wat je maximale hypotheek is, wat de goedkoopste hypotheek is of ben je juist benieuwd wat voor jou de beste hypotheek is? Een onafhankelijk hypotheekadviseur helpt je graag verder. Samen kijk je naar jouw financiële situatie. De hypotheekadviseur adviseert over de hypotheek die je het beste kan afsluiten. Het advies van een hypotheekadviseur kost geld. Soms betaal je per uur, maar je kan ook een vast bedrag afspreken voor je hypotheekadvies. Het eerste gesprek is vaak gratis. Maak hier vooraf duidelijke afspraken over.
Vind een adviseur

Bel voor een Verhuisgesprek

Het Verhuisgesprek is een telefonisch gesprek met een medewerker van Florius. Je kan ze bereiken op 033 – 752 50 00 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Of stuur een mail naar service@florius.nl.


Florius Verhuisregeling

Ben je blij met je huidige hypotheek? Misschien wil je de rente en rentevastperiode meenemen naar je nieuwe woning. Met de Florius Verhuisregeling kan je de vaste rente van je huidige hypotheek meeverhuizen naar je nieuwe woning. Dit is vaak interessant als jouw huidige rente lager is dan de actuele rente.
Lees meer