In je huis blijven wonen als je je baan verliest

Je baan verliezen kan heel vervelend zijn. Voor jou persoonlijk en ook financieel. Want de maandelijkse kosten blijven gewoon terugkomen. Dat geldt ook voor je hypotheek. Wij helpen je graag een manier te vinden waarop je toch in je huis kan blijven wonen. Misschien kunnen we tijdelijk je maandbedrag verlagen. Bijvoorbeeld tot je je WW-uitkering ontvangt. Neem altijd contact met ons op voor overleg. Dan zoeken we samen met jou een oplossing die past bij jouw persoonlijke situatie.

Je staat er niet alleen voor

Kost het je steeds meer moeite om je hypotheek elke maand te betalen? We begrijpen dat dit kan gebeuren. Daarom is er bij Florius een speciaal team dat je kan helpen: het Florius Preventieteam.
Hulp bij betalingsproblemen

Snel weer aan het werk

Als jouw werk stopt of als je werkgever je ontslaat, dan is het belangrijk dat je zo snel mogelijk weer werk vindt. UWV geeft je hiervoor handige informatie en tips. Bijvoorbeeld over een uitkering, netwerken, het schrijven van een goede sollicitatiebrief en over opleidingen. Ook heeft UWV belangrijke informatie over je rechten en plichten bij ontslag.

Een uitkering aanvragen bij UWV

Lukt het niet om een nieuwe baan te vinden? Dan kan je een WW-uitkering aanvragen bij UWV. UWV is het Uitvoeringsinstituut  Werknemersverzekeringen. UWV wil het verschil maken voor mensen door zoveel mogelijk mensen aan het werk te krijgen en houden. UWV zal je daarom blijven aanmoedigen en helpen om snel een nieuwe baan te vinden.

Meer geld overhouden

Bekijk de 8 bespaartips van onze budgetcoaches.
Onze bespaartips

Meer geld overhouden

Bekijk de 8 bespaartips van onze budgetcoaches.
Onze bespaartips

Jouw inkomsten en uitgaven op een rij

Wil je een onafhankelijke blik op je inkomsten en uitgaven? Of wil je weten hoeveel je kan sparen of bezuinigen? Het Nibud Persoonlijk Budgetadvies laat zien waar je geld blijft en hoe je het doet in vergelijking met anderen. Je krijgt gratis tips die helpen goede eigen geldkeuzes te maken. Binnen een paar minuten.
Nibud Persoonlijk Budgetadvies

Meer informatie

Hulp als het financieel tegenzit

Hypotheekrente verlagen

Wat als er iets verandert?