Soepel verbouwen

Met een verbouwing kun je je huis helemaal naar je hand zetten. Daar gaan je handen natuurlijk van jeuken. Maar: wat wordt jóuw aanpak? En: hoe zorg je ervoor dat de verbouwing soepel verloopt? Laat je inspireren door mooie fotoreportages en adviezen van experts en doe je voordeel met de verbouwingslearnings van andere huiseigenaren.
Terug naar Wonen is...

Meer inspiratie over verbouwen

Beslis snel en denk niet te lang na!

Nu ik dat weet…

‘Het huis voldeed niet direct aan al onze wensen, maar voelde meteen heel goed.’ De Utrechtse jaren dertig woning die Sanne drie jaar geleden met haar man Wouter kocht.

Zó vind je een goede aannemer

Op je woondoel af

Je hebt geweldige plannen voor je huis, maar niet de kennis en skills om ze zelf te verwezenlijken. Lees dit gastblog van Frederik Otto om je op weg te helpen.

Tips tools verbouwing ruimer wonen

Samenwerking aannemer

Op je woondoel af

Hoe zorg je voor een goede samenwerking met je aannemer? In dit artikel vind je tips en tricks om verrassingen tijdens de verbouwing te voorkomen.

Verhuizen of verbouwen

Knopen doorhakken

Samen met haar gezin woont Debby al jaren in hun rijtjeswoning. Ze wilde na een moeilijke periode een frisse nieuwe start maken. Dus het was óf verhuizen óf verbouwen.

Verbouwingstips

Op je woondoel af

Wel of geen uitbouw? Een dakkapel of een dakraam? We kijken met architect Lisette Schoenmaker wat per ruimte het slimste is.

Florius DDW

Checklist verbouwing

Daar woon je wijzer van

Net klaar met verbouwen en toch niet blij met bepaalde keuzes. Voorkom het met deze essentiële verbouwingstips.