Huis in topvorm houden

Een beetje zorg, liefde en aandacht. Dat heeft ieder huis nodig om in goede conditie te blijven. Maar: hoe houd je jouw huis in goede staat? Daarin zijn er meerdere wegen naar Rome. Waar zweren andere huiseigenaren bij? En wat zeggen experts? Daar lees je hier alles over.
Terug naar Wonen is...

Meer inspiratie over je huis 

6 gouden tips

Op je woondoel af

‘Soms maken mensen zich totaal niet druk om de staat van hun huis. Soms maken mensen zich juist té druk.’ Wanneer moet je alarm slaan?

Bloesem zonsondergang

APK voor je woning

Daar woon je wijzer van

Het is weer tijd voor het jaarlijkse onderhoud op en rond het huis. Wat zijn de belangrijkste klussen? Waar moet je op letten tijdens deze ‘APK voor je woning’?

Ruimer wonen

Nu ik dat weet...

In je huidige woning zitten meer mogelijkheden dan je denkt. Dus daarom zeggen we bij Florius: blijf woonplannen. 

5 tips binnen buiten

Daar woon je wijzer van

Het is lente en dat wakkert onze behoefte weer aan om te genieten van de ruimte in en om onze woning. Hoe combineer je je woning en je buitenruimte met elkaar?

Beton of houtbouw?

Daar woon je wijzer van

Met beton bouw je voor de eeuwigheid’. Dat klinkt natuurlijk heel duurzaam. Is dat zo of is hout de toekomst? Coen van Spaendonck vertelt over de laatste ontwikkelingen.

Smart Home mogelijkheden

Daar woon je wijzer van

Een garagedeur die vanzelf opent, de koffie die klaar staat als je uit bed stapt. Het kan tegenwoordig allemaal. Met een smarthome maak je het jezelf gewoon makkelijker.

Tips en tricks van Michiel

Op je woondoel af

TV-architect Michiel de Zeeuw geeft antwoord op de meest gestelde vragen over ruimer wonen en leuke tips en tricks.