Hypotheek | Kinderen op komst?

Hypotheek | Kinderen op komst?

Als er een baby komt, staat uw leven tijdelijk in het teken van luiers, slabbetjes en flesjes uitkoken. Als het om wonen gaat: u bedenkt alvast waar de kinderkamer komt en of uw huis ruim genoeg is. Ook de financiële gevolgen van kinderen krijgen is iets om over na te denken. En als uw gezin alleen achterblijft wilt u natuurlijk dat alles goed geregeld is. Ook met de hypotheek. Florius geeft aan waar u aan moet denken. 


​Verbouwen, of zelfs verhuizen? 

Een traphekje is zo geplaatst, maar een extra slaapkamer op zolder vraagt om een grotere verbouwing. Florius biedt de mogelijkheid om uw huidige hypotheek te verhogen. Bijvoorbeeld als u de maximale financieringsruimte niet volledig heeft gebruikt toen u de hypotheek afsloot. Misschien is verbouwen voor u geen optie, omdat u toch liever verhuist​ naar een groter huis of een kindvriendelijke buurt. Wat uw woonwensen ook zijn, Florius biedt u een passende hypotheekoplossing. Een onafhankelijke hypotheekadviseur vertelt u graag de mogelijkheden.

​​

Uw bestedingsruimte

Met de komst van kinderen verandert uw financiële situatie. Om hier snel inzicht te krijgen, is het verstandig uw inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten met ons inkomsten/uitgaven formulier. En wilt u weten of uw huidige Florius hypotheek nog bij u past? Uw hypotheekadviseur vertelt u graag wat er mogelijk is in uw financiële situatie.​

Altijd een thuis met de Florius Overlijdensrisicoverzekering

Stel, u of uw partner komt te overlijden. Ook dan wilt u uw kinderen en uw partner de veiligheid en geborgenheid van een thuis geven. Daarvoor moet uw gezin wel de hypotheek (kunnen) blijven betalen. Met een Overlijdensrisicoverzekering (ORV) heeft u meer financiële zekerheid. 


Heeft u al een ORV? Uw hypotheekadviseur vertelt u graag of uw huidige polisvoorwaarden nog passen bij uw nieuwe situatie.​


Meer weten?

Stel al uw hypotheekvragen over dit onderwerp aan een onafhankelijke hypotheekadviseur​.​​