Een hypotheek die bij u past

Of u nu voor het eerst een huis koopt, gaat verhuizen of uw hypotheek oversluit: een onafhankelijk hypotheekadviseur helpt u een hypotheek vinden die bij u past. Adviseert hij of zij u een hypotheek van Florius? Dan heeft u de keuze uit een Florius Profijt drie plus drie Hypotheek en de Florius Profijt twaalf Hypotheek. Het verschil tussen deze twee hypotheken zijn de rente en de periode dat de hypotheekofferte geldig is.

Betalen zoals u dat wilt

Op welke manier wilt u voor uw hypotheek betalen? En hoeveel wilt u maandelijks aflossen, of zelfs sparen? Bij beide Florius Profijt Hypotheken heeft u de keuze uit vier hypotheekvormen. 

Bekijk onze hypotheekvormen

Offerte korter geldig? Dan is de rente lager

Welke van de twee Florius Profijt Hypotheken bij u past, hangt af van de tijd die u nodig heeft vanaf de datum die op onze hypotheekofferte staat, tot de datum dat u de hypotheekofferte bij de notaris zult ondertekenen. Vanaf dat moment betaalt u voor uw hypotheek en is het huis waarvoor u de hypotheek afsluit, van u. U betaalt vaak een lagere rente voor de Florius Profijt drie plus drie Hypotheek dan voor de Florius Profijt twaalf Hypotheek. Dit komt doordat de offerte van de Florius Profijt twaalf Hypotheek langer geldig is. 
Verbouwen stel met tablets

Volg uw aanvraag in de app

Heeft uw onafhankelijk hypotheekadviseur een Florius Hypotheek voor u aangevraagd? Volg uw aanvraag stap voor stap in de mijnFlorius app. 
mijnFlorius App

Profijthypotheken

Florius Profijt drie plus drie Hypotheek

De Florius Profijt drie + drie Hypotheek is voor de snelle beslisser die binnen 3 maanden de offerte kan ondertekenen bij de notaris. Heeft u iets meer tijd nodig? Dan verlengen wij deze periode kosteloos met nog eens 3 maanden.

Voordelen van de Profijt drie plus drie Hypotheek

 • Offerte 3 maanden geldig
 • 3 maanden verlenging mogelijk tot totaal 6 maanden
 • Kosteloos verlengen
 • Alle hypotheekvormen en rentevormen mogelijk
 • Vaak bij bestaande bouw
 • Rente meestal iets lager dan Florius Profijt twaalf Hypotheek

Florius Profijt twaalf Hypotheek

Heeft u meer tijd nodig? Dan is er ook de Florius Profijt twaalf Hypotheek. Bij deze hypotheek kunnen wij de geldigheidsduur van uw offerte verlengen tot in totaal maximaal 12 maanden. Zonder kosten. 

Voordelen van de Profijt twaalf Hypotheek

 • Offerte 3 maanden geldig
 • Verlenging mogelijk tot totaal 12 maanden
 • Kosteloos verlengen
 • Alle hypotheekvormen en rentevormen mogelijk
 • Vaak bij nieuwbouw
 • Rente meestal iets hoger dan Florius Profijt drie + drie Hypotheek

Meer informatie over onze hypotheken

Dat hangt af van de tijd die u nodig heeft vanaf de datum die op onze hypotheekofferte staat, tot de datum dat u de hypotheekofferte bij de notaris zult ondertekenen. Bij een nieuwbouwwoning is deze periode vaak wat langer. Of bijvoorbeeld als u een bestaande woning koopt van mensen die zelf een nieuwbouwwoning kopen. Het duurt dan langer voordat de verkopende partij kan verhuizen. Uw onafhankelijk hypotheekadviseur helpt u bij uw keuze. Vind een adviseur bij u in de buurt.

Uw onafhankelijk hypotheekadviseur zet voor u de kosten van de Florius Profijt Hypotheek voor u op een rij. Wat u voor uw hypotheek betaalt, hangt onder andere af van:

U betaalt vaak een lagere rente voor de Florius Profijt drie plus drie Hypotheek dan voor de Florius Profijt twaalf Hypotheek. U betaalt iets meer voor de Florius Profijt twaalf Hypotheek omdat u hierbij de mogelijkheid heeft om te verlengen tot maximaal 12 maanden. Bij de Florius Profijt drie plus drie Hypotheek kan dit tot maximaal 6 maanden.

Als uw hypotheek passeert, ondertekent u twee documenten bij de notaris:

 • de leveringsakte
 • de hypotheekakte

De leveringsakte is het bewijs voor de wet dat u de nieuwe eigenaar van het huis bent. De hypotheekakte bevestigt dat u geld leent van ons en dat de lening bedoeld is voor het huis dat u koopt. Het huis is het onderpand voor de lening. Sluit u alleen uw hypotheek over? Dan ondertekent u geen leveringsakte, maar alleen de hypotheekakte.

Bekijk de voorwaarden van de Florius Profijt Hypotheek
Duurzaam wonen florius blok

Hulp bij uw keuze

Welke van de twee Florius Profijt Hypotheken past bij u? Uw onafhankelijk hypotheekadviseur helpt u graag bij uw keuze. Er is altijd wel een adviseur bij u in de buurt.
Vind een adviseur

Meer informatie

Uw eerste huis kopen

Spannend! U kunt vast niet wachten tot u de sleutel heeft. Bekijk waar u op moet letten bij uw aankoop.

Weten wat je kunt lenen?

Bereken je maximale hypotheek online.

Een adviseur helpt je op weg!

Samen kijk je welke hypotheek het beste bij jouw wensen past. Er is altijd een adviseur bij je in de buurt en het eerste gesprek is vaak gratis, dus maak snel een afspraak. En bij Florius zitten we er ook klaar voor. Via de telefoon, een chatgesprek en zelfs via beeldbellen. Wel zo persoonlijk toch?