​Volg uw hypotheekaanvraag via mijnFlorius

Afwachten en voor élke vraag naar uw hypotheekadviseur. Dat is verleden tijd. Want nieuwe klanten kunnen via mijnFlorius hun offerte inzien, documenten uploaden en de​ meest actuele status bekijken. In een eigen veilige online omgeving. Met de nieuwe app heeft u nu ook altijd en overal inzicht in uw hypotheekaanvraag. Zo regelt en volgt u uw aanvraag en kunt u meteen zien wanneer de hypotheek rond is.

 

Uw hypotheekaanvraag inzichtelijk

We horen vaak dat het proces rondom het aanvragen en accepteren van een hypotheekaanvraag niet inzichtelijk is. En dat veroorzaakt spanning en onzekerheid bij één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Met mijnFlorius en de app komt daar dus verandering in. En kunt u: ​

In een oogopslag zien wat de status is van ​uw hypotheekaanvraag.

  • Uitleg vinden over het aanvraagproces
  • De benodigde documenten digitaal aanleveren
  • De status van de beoordeling van de documenten volgen
  • Berichten ontvangen in een postvak
  • Alerts ontvangen als uw aanvraag weer een stapje verder is​

Account mijnFlorius voor uw hypotheekaanvraag

mijnFlorius voor uw hypotheekaanvraag is alleen mogelijk voor nieuwe klanten. Dat wil zeggen: als u nog bezig bent met het regelen van uw hypotheek en deze nog niet heeft getekend bij de notaris. Maak zelf een account aan of vraag het aan via uw hypotheekadviseur.

Account aanmaken

Inloggen mijnFlorius​ 

Download nu ook de app

Heeft u een mijnFlorius account geactiveerd? Download dan de mijnFlorius app via Google Play Store of App Store van Apple. En u heeft altijd en overal inzicht in uw hypotheekaanvraag.

Download de app in Google Play store of Apple App store:


Download de app

​Bent u al klant?

Ook dan kunt u natuurlijk gewoon gebruik maken van mijnFlorius, 24 uur per dag online uw hypotheekgegevens inzien, berekeningen maken en uw hypotheekzaken online regelen.

Vraag mijnFlorius aan